- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Megjött az ALLDOCUBE M8.
Használom egy kicsit, azután írok egy tesztet róla a Logout-ra.
Addig ha van kérdés írjatok meg és megnézem.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Somatom #79203 üzenetére
Lehet telefonálni, de csak kihangosítva. Nincs beszédhangszórója.
Csak FAT vagy FAT32 OTG-n.
Üres kártyám most nincs azt nem tudtam kipróbálni.
És még egy dolog ami nem tetszik: nem lehet a fényerőt állítani. Van csúszka, de nem csinál semmit.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Van egy Medion Life Tab P10506 tablettem [link] ami a mai nap fel ajánlotta a rendszer frissítést. Android 6.1 röl Android 7 re.Wifin keresztül le is töltötte és fel is települt.A probléma az hogy miután be kapcsolom mag jelenik a kijelzőn ez az ablak. Goole fiok ellenőrzése,,,Az ezköz vissza állítása meg történt.A folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan google fiokkal,amelyet korábban szinkronizált ezen az eszközön.De hiába írom be a fiokot és a jeszót(amire sajnos nem biztos hogy jól emlékszem)nem fogadja el.Nincs rá mod,hogy egyszerűen csak el induljon a tab,és használni tudjam,és csak kősőbb keljen új fiokot csinálni?Légy szi segítsetek.Előre is köszi.
-
this is life
Ármester
válasz icp1970 #79207 üzenetére
Sajnos nincs nincs ra mod factory reset protection lock-os lett a tablet, annak modjat keresd meg hogy mikent tudod a vedelmet torolni .google kereso: frp bypass .A frissites elott ki kellett volna jelentkezni,torolni a google accountot a tabletrol, igaz nem tudhattad hogy a frissites factory resettet is lefuttat.
Remelem a szurke zonaert nem kapok buntit.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Somatom
veterán
válasz this is life #79208 üzenetére
Aki ezért megbüntetne, annak kívánom, hogy ....
Frissítés előtt a tab figyelmeztethetné a felhasználóját a következményekre.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Nem találkoztam ilyennel az utóbbi időben - szóval gőzöm nincs, hogy működik-e még: OTG-n lehet még valamilyen mobilnetes (adott esetben UPC) sticket tabletre csatlakoztatni?
Idősebb rokonnak kellene egy tablet, amin van mobilnet is, ragaszkodik az otthon fellelhető 4G-s UPC stickhez..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
cidalain
veterán
válasz gzbotii #79210 üzenetére
ha a tablet felismeri a sticket akkor lehet, ha nem akkor nem. inkább nem szoktak ezek működni, mint igen.
miért ragaszkodik a stickhez a rokon? hozzánőtt, vagy csak nem akar a témára extra forintot költeni?
jobb lenne egy 4G képes modem, ami csinál wifit, és arra csatlakozik a tabletje. ez biztos működik, és nagyon sokba sem kerül, és kultúrált megoldás (szemben egy tabletből OTG kábelen ficegő USB stickkel ellentétben)
lehet hogy van is ilyen a UPC-nél a stick helyett...(#79209) Somatom
gondolom úgy vannak vele, hogy a google account jelszó az bele van billogozva az agyba. mert hogy a francba lenne máshogy. főleg, hogy manapság elég egyszer beírni a készülékbe, és jó esetben 2 évig nem kell. tény és való, illik feljegyezni valahova. vagy jelszószisztémát kell kitalálni, és akkor minden jelszódat tudni fogod mindig. (viszont akkor nincs olyan hogy á bakker kell bele szám is, akkor csesszük hozzá, hogy 36, jólvan elfogadta, huh, kész. na ez a 36 nem fog sose eszedbe jutni)szerintem a jó jelszó betűvel kezdődik, van benne kisbetű és nagybetű is, szám is, és különleges karakter is (kötőjel, aláhúzás, ilyesmi). Nincs benne ékezetes karakter, és lehetőség szerint én Z-Y betűket sem teszek bele. legalább 10 karakter hosszú.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gzbotii
nagyúr
válasz cidalain #79211 üzenetére
Szerintem nem akar extra forintot áldozni a témára...
Legegyszerűbb az lenne, ha venne egy adatSIM-et, és berakná a tabletbe...Meg gondolom a UPC-s stcikre több és olcsóbb az adatkeret, mint a "normál" adatSIM esetén.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz cidalain #79213 üzenetére
Még nincs tab, csak ez fontos szempont az új vásárlásánál.
Azért nem erre gondoltunk elsőre, mert laptopon is akarják használni, így mindig szétszedni és összerakni macerás lenne.
Muszáj lesz kompromisszumot kötniük.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
cidalain
veterán
válasz gzbotii #79214 üzenetére
igen, ez igy macera.
a jelenlegi elképzelés szerint egyidőben amúgy is csak egy gép menne nettel (és a tablet+stick házasság erősen kérdéses, és inkább bukta).
ha mindkét gép csak otthon akar netezni, akkor az LTE wifis modem a jó döntés (nincs a UPC-nél megnéztem, csak az USB stick van)
ha mindkét gép ideoda mozog, akkor egy adatos társkártya lenne jó, de ez nem tudom van e UPC-nél. Ekkor a stick a laptophoz menne, a tabletbe meg 4G képes kell, és bele menne a társkártya.
utolsó verzió, mivel tablet még nincs, azért Win-es vagy dual OS tablet kell, mert Win-en menni fog az OTG stick>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gzbotii
nagyúr
válasz cidalain #79216 üzenetére
Köszi a tippet, szerintem meggyőzöm őket, hogy használják a laptopon a vezetékes netet (WiFi nincs) és a SIM-et rakják be majd a leendő tabletbe.
Meg rá kell kérdezni UPC-nél, hogy a MiFi-t tiltjá-e, vagy menne az a SIM (régebb volt ilyen, hogy pár szolgáltató tiltotta).When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
this is life
Ármester
válasz Somatom #79209 üzenetére
Hat elvileg buntetheto lennek ,mert a frp unlock/bypass azert mar a szurke zonaba tartozik . Igaz az frp-re nem nagyon hivjak fel a figyelmet a gyartok , futottam mar bele es leiras ,video tutoriallal sikerult csak osszehozni . A jelen szituációban pedig oriasi gyartoi baki , hogy nem figyelmeztet a sw a frissites elott .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Van valakinek tapasztalata a chuwi hipad 10.1-el , helio x27 soc , a gyerkocnek lenne , mert mar nincs szivem kinozni tovabb a Samsung p5110-el .Pro/kontra ervek johetnek .Eddig a lenovo tab 3 plust nezegettem , de az se olcsobb , bar a qualcomm soc tobb mint csabito .
-
gzbotii
nagyúr
válasz icp1970 #79207 üzenetére
Reseteld a Google jelszavad egy gépről/másik eszközről, az új jelszóval jelentkezz be.
Csak volt egy backup email/telefonszám az accounthoz rendelve
(#79222) this is life: ja, azért szürkezónás dolog, mert a Google a KillSwitchet a lopások ellen építette be.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
this is life
Ármester
válasz gzbotii #79224 üzenetére
Ami a nevetseges az frp-ben hogy megkerulheto viszonylag konnyen , s ez altal ertelmet veszti ,inkabb csak arra jo hogy felhasználót szivassa . Azert nem artott volna lenyegeben megkerülhetetlenre elkesziteni a killswitchet , mert jelen allapotaban nem latja el a feladatat megfeleloen .
-
vadkörte
addikt
Üdv!
A mai nap megérkezett a Chuwi Hi9 Pro tabletem. Január 21-én rendeltem, január 22-én adták fel, ma vettem át a futártól.
Érdekesek ezek a ferdeszeműek. A tablet maga szép. Nagyon szééép! Egyszerű, letisztult, tapintásra kiváló, eléggé prémium. A doboz recycledbarna, az egyik rövidebb oldal mentén nyílik és csak oldalra, felfelé max sniccerrel.
A tab egy 3 rétegből ragasztott - eléggé "kínaipiacos" a feelingje - szivacs lapban dekkolt, az éléből kellett kihúzni. A mellékelt tartozékok hadától nem dobok hátast. Egy USB-C kábel (cirka 60cm) és egy 2A-es EU végű töltőfej. Egynek jó lesz.
A kijelző, hogy gebednének meg 2,5D-s, viszont van rajt gyárilag fólia. Mivel ez a széleken kicsit eláll, kérdés meddig bírja. A fólia egyébként kiváló minőségű, nem tompítja túlzottan az érintéseket. Egy kósza porszem van alatta, de az sem zavaró - viszont nagyon is látható - helyen.
A Wi-Fi jó, a tőlem kb. 8m-re lévő router-t egy 10cm-es téglafalon és 2x10cm gipszkartonfalon (+gyapot szigetelés) lényegében 100% jelerősséggel vette.
Az első benyomások kellemesek - nincs lila köd - de majd egy év múlva térjünk rá vissza. : DA tablet mellé rendeltem egy gyári tokot is, amivel sikerült szépen felsülnöm. Ugyanis nem vettem észre, hogy a Hi9 tokját rendeltem meg. A Hi9 és a HiPro pedig nem egyforma. Bár a tok méretre jó, kib***t passzentos, anyagra finom tapintású, de a hátlapi kamera kivágása ~ 2/3 kamerányival kijjebb van a perem felé mint kellene. Ebből adódóan a kamera nem lát ki. Ez a kissebb gond, úgysem használnám.
A nagyobb probléma az, hogy a hangszóró kivágása az ellentétes oldalon van, mint kellene lennie. Olyan szerencsétlen tablet hangja, mintha egy vattával teletömött dobozból szólna.
Így jártam.Üdv. V. Körte
-
Frogged
aktív tag
Üdv Urak nem vagyok otthon a tabletek világában ezért némi eligazítást kérnék.
Az a helyzet hogy építgetek 1 pc-t zenélni amit szeretnék érintőképernyővel vezérelni mert nincs már hely se monitornak se billentyűzet egérnek az asztalomon.
A tabletek alkalmassak arra hogy betöltsék ezt a szerepet vagy csak másodlagos képernyőként használhatók?
Illetve ha működik a dolog akor sima Win 10 táblagép mód-ra váltásal vagy kell hozzá valami extra aplikáció?Elöszőr sima kis 7"-os érintő képernyőket néztem amit a Raspberrykhez készítenek de azok dupla ártól kezdődnek mint az olcsobb Tabletek .
-
Dr.NX
Topikgazda
-
cidalain
veterán
válasz Frogged #79227 üzenetére
Mivel nem tudod összekötni a géppel felejtős.
Legalább HDMI bemenet kellene, de ha talalsz is HDMI csatis tabot, az kimenet lesz. Szóval szerintem felejtős. Persze, hisz nem monitornak készültek. Ami RPI-hez van, az nyilván érintős monitor, az mást nem tud. Tényleg olyasmi kell neked.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok édesanyámnak keresek 40-50 ezerért elsősorban filmezésre, netezésre használt tabletet, mely elketyeg még legalább 3-4 évig stabilan, ezért az ajánlott 2/16osok helyett picit nagyobb kapacitásokkal rendelkező gépben gondolkodok. Kínai netes rendelés (chuwi? Teclast?) is játszhat. Előre is köszi!
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy vásároltam egy Dell Venue 7 3730-as tabletet, kisebb hibákkal (a jobb oldali részen a navigációs részt nem érzékeli, illetve egy csík van a kijelzőjén). A hibák fel voltak tüntetve ezzel nincs is gond. A gond ott kezdődik, hogy a rendszerinfóba illetve a CPU-Z nevezetű programba is írja h Venue 7 3730. Ez a típus 2gb/16gb-vel rendelkezik, nekem viszont csak a felét írja a rendszer. 1gb ramot lát, és 4.5gb a tárhelyem, ami a 8gb-nél van ugye. Próbáltam sima gyári visszaállítást, hard resetet is, és változatlan a helyzet. Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van valami ötlete ? Semmi ehhez hasonlót nem találtam sehol.
Illetve van egy myaudio7 708qa tablet is, ami 1gb/4gb-s de valami borzasztó lassú, úgy is, hogy tök üres a rendszer csak az alap programok vannak telepítve.. Erre se igazán találtam sehol se megoldást. Ha nem teljesen ide illő a kérésem, akkor kérlek valamit linkeljetek, és akkor ott folytatom a további kérdéseimet.
Köszönöm, szép napot
Kriptot is elfogadok!
-
cidalain
veterán
válasz xzeebyt #79235 üzenetére
szerintem volt belőle 1/8, és 2/16 verzió is.
1 GB ramos tablettel el lehet manapság élni, de gyors nem lesz az biztos. vérmérséklettől függően ez ítélhető elmegy-nek, lassúnak, borzasztó lassúnak, és egy kalap szarnak is. szóval amit tapasztalsz az teljesen rendben van, ez ilyen, jobb nem nagyon lesz.
-
xzeebyt
tag
-
seadrone
őstag
Sziasztok!
10 colos androidos tabletet keresek 60-as korosztálynak.
a keret durván 80 000 Ft.csak újban gondolkodom, hazai garanciával
leginkább olvasásra , netezésre és filmnézésre használnák
Elég jól kezelik az androidos telefont, a lényeg, legyen hozzá support, ne kelljen a frissítéseken kívül belenyúlni.
Jó lenne, hogyha fogadnak 4G sim kártyát, egyéb hatalmas kritérium nincsen.
Elsőre samsungot mondanék, de biztos meg tudtok győzni, hogy van jobb.
megnéztem az első hozzászólást, láttam azért egysmást, de nem tudom hogy az mikori, így inkább rátok hagyatkoznék.
Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
A Samsung Tab S3 és S4 között vacillálok.
Amire kellene a gép: internetezés, alkalmanként egy-egy sorozatepizód vagy film megnézése és írás a mellékelt tollal. Főleg az utóbbi miatt szűkült le a kör erre a kettőre.
A S4-ben tetszik a Dex, viszont drágább, míg az S3 olcsóbb, de nincs benne a Dex és már 2 évvel ezelőtti modell.Szerintetek érdemes még venni S3-at?
-
Stop & Go
csendes tag
válasz seadrone #79241 üzenetére
Huawei mediapad t5 10 3/32 GB LTE. Ez egy jó vétel lenne neked. Amire kell tökéletesen megfelel. Akár 70 000 ért is meg tudod venni. Vagy ott a huawei m5 lite de az nem biztos hogy belefér a keretbe. Nem vagyok tisztában az árakkal nálatok, mivel nem Magyarországon élek. De nézz szét. Biztos vannak akciók. Samsung ban ott a TABLET - SAMSUNG T585 GALAXY TAB A 10.1LTE (32GB) BLACK ez is egy jó vétel lehet. Attól függ melyiket tudod jobb árban. De ebből is az olcsóbb verzióba csak 2 gb ram van, viszont az aksi jóval erősebb mint a t5 ben.
-
cidalain
veterán
válasz seadrone #79241 üzenetére
Huawei Mediapad T5 egyertelmuen. 2018 oszen jelent meg, uj.
Az elobb emlitett 585-os Samu felejtos 3-4 eves modell. Hiaba jobb az akku, a kijelzo fenyereje, de gyengebb a hardver. Az a 2 GB ram mar gyengus ebben az arsavban.
Minden mas megoldas ami a T5-nel jobb, az dragabb, mint a keret 100 korul lenne meg par opcio, de felesleges arra a feladatra. Ami meg lehet, azok olcsobbak mint a T5, de persze gyengebbek is.(#79242) Ðávid
Leforditom a kerdesedet autosra. Kocsit szeretnek venni. Alapvetoen munkaba, bevasarlasra hasznalnam (kb napi 4-5 km), de 2-e hetente meglatogatnam vele a szuleimet videken (38 km). Es legyen sportos kinezete. Foleg ez utobbi miatt ez a ketto maradt; Aston Martin Valkyrie, Lamborghini Aventador.Igazabol a valaszom az, hogy totalmindegy. A tervezett hasznalati modban mindket gep kb 1%-on fog porogni, mindegyiknek rutinfeladat amit tervezel. Ha az S4 ara nem problema vedd azt, az a csucsok csucsa. Ha sporolnal, akkor lesd meg a Huawei Mediapad M5 Lite-ot is, az is tud aktiv tollat. Es kozelebb van a 100-hoz mint a ket Samu.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Game-over #79245 üzenetére
de egy tablet lifetime-ja 2 év, egy normál autójé 15, egy ilyen csodáé örök (ha össze nem törik)
(igazából az a baj, hogy rohadtul nem követem, hogy mikor milyen kocsi jelenik meg. először valami ferrarit akartam írni, de ami eszembe jutott az 2002-ben jelent meg, legugliztam, és azt tényleg nem írhattam, és ez a lambo jó kompromisszumnak tűnt. a koenigsegg-et akartam egyébként, de tegnap az istennek nem jutott eszembe a neve)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
veterán
Sziasztok!
Ismerős használ egy céges tabletet (Samsung SM-T715), s szeretne egy hasonlót magának, lehet munkahelyet vált.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? itthon, de nem feltétel a hazai tulajdonú webshop, jó az emag, alza és társai is
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) játszani főleg, de casual, ilyen farmos, kertépítős, stb, szóval szerintem ezek nem nagy hardverigényűek
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). nagyon max 100k, de örülne olcsóbban- Mobilnet képesség nem feltétel.
- Erőben szeretne hasonlót. 3GB RAM gondolom kéne hosszabb távon.
- márkahűség nincs, lehet kínai is.Ez a Xiaomi Mi Pad 4 70k-ért mennyire életképes a fentiek tükrében?
Minden javaslatot szívesen veszek, nem értek a témához.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest