- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
Sziasztok!
Egy Quad-os tabot néztem ki.
Hyundai T7
Kb. 35 eft
Vélemény? -
dog15
csendes tag
Helló segítséget szeretnék kérni hogy épp tab vásárlása előtt állok és nem tudom h melyiket válasszam?
Én a Google nexus 7 és a
MyAudio Tablet Series9 916QR között gondolkozom, de sajnos a
MyAudio Tablet Series9 916QR ról nem találok elég infót ezért titeket kérdezek h melyik lenne jobb választás?
A nexusal tisztába vagyok h mik úgymond az adottságai, és nagyon tetszik, de most ez a myaudio sokkal olcsóbb és mintha erősebbnek tűnne,
de nem sok jót halottam a myaudioról, ezért is kérdezlek titeket...
előre is köszönöm!
Amik fontosak lenének a tabbal kapcsolatban, h gyors legyen, ne szagason, játék,. olvasás, nettezés közben, frissíthető legyen, gps, esteleg 3G is legyen benne, szép kijelző,ne legyen pixeles
,aránylag magas akkumulátor legalább egy napot kibírjon és jó ár/érték arány....
Vagy várjak az új google nexus 7-re ami állítólag júliusban jelenik meg, (ti mit tudtok róla) és akkor a réginek lemegy az ára.... mert ha lehetne 3g-set szeretnék... ami
még nagyon drága....Mindent előre köszönök, minden tippnek, leírásnak esetleg videónak nagyon örülnék!
Helló Jó hétvégét!A mYaudioról mit gondoltok?
-
Webistvan
csendes tag
Egy tab adatainál kiirják hogy .... IPS LED....
A másik tabnálnál meg csak azt hogy ...IPS... Mindegyik IPS kijelző ledes, vagy csak az, aminél kiirják? -
dog15
csendes tag
MyAudio Tablet Series9 916QR jó vétel lenne?
-
b0bcat
addikt
A PLS kijelző sokkal rosszabb, mint az IPS? Elgondolkodtam egy Galaxy Tab 2.0-n (50-ért)...
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
barátnőm szeretné az 5 éves laptopját lecserélni, és egy tabletre gondolt. a legfőbb indoka az, hogy ő tényleg csak böngészésre, filmezésre és szövegszerkesztésre használja (de komolyan, tényleg), és szeretné magával hurcolni. a kérdés alaphangon arra szólna, hogy milyen olyan tabletet tudtok ajánlani, amihez van billentyűzetes dokkoló (gépeléshez szükséges). a max árkeret 200 ezer forint.
alaphangon gondolt az Asus Padfone 1re (szériahibák miatt nem ajánlottam neki), de én a Surface-re gondoltam első körben. Van esetleg valami más ajánlat? Samsung Aviva smart pc? Asus Vivo tab? vagy valami jobb?
-
b0bcat
addikt
válasz deathtania #34614 üzenetére
Ha szövegszerkesztésre kell neki gép, akkor a "klasszikus", azaz fizikai billentyűzetet nélkülöző modelleket nem javaslom. Elég lassú és nehézkes a szövegszerkesztés egy tablet-en egy "normál" géphez képest. (Egy sima kontrolcé-kontrolvé művelet 2-3 mp egy PC-n, míg ugyanez a tablet-en 10-15 mp, de a gépelés is lényegesen lassabb.) Mondom mindezt úgy, hogy én magam is sokat jegyzetelek telefonon ill. tablet-en, tehát nem leszólni akarom a tablet-eket.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topic, de azért feltenném.
Barátomnak van egy Huawei Mediapad 7 Lite típusú tabletje. A bibi az lenne, hogy elfelejtette a jelszóját és nem tud belépni. Már 1000+1 lehetséges kombinációval próbálkoztunk, ám sajnos egy sem jött be. Valahogy fel lehet törni? Vagy újra kell rakni rajta az OS-t?Köszönöm előre is!
Üdv: Divi
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nem akarok veszmadar lenni de a mayaudio oem partnerei nem eppen a legjobbak,eleg lutri megvenni a termekuket,mert bar a gyartok kulombozoek de egyben egyformak,gyenge support ,szoftverfrissites essok bosszanto apro gond jellemzi oket. Persze egy ket kivetel akad mint pl a myaudio 916dcc ,de altalaban nem ez a jellemzo. De ha ugy gondolod tegyel egy probat ...olvass itt utana mennyire jok vagy rosszak az eszkozeik [link].
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
RumiTT
tag
Tablet vásárlása előtt állok, kiválasztottam meganyni teszt olvasása után a Prestigio 9,7'-os gépét.
Viszont most nézegettem még neten és találtam egy olyat , hogy:
ModeCom FreeTab 9704
( [link] )Kérdésem az lenne, hogy ez a 4 magos proci, 8 magos GPU és 2GB RAM sokkal erősebb mint a Prestigio ( ami mindenből pont a fele) ?
Érdemes lenne még rákölteni és inkább ModeCom vásárlása mellett dönteni?
-
this is life
Ármester
válasz RumiTT #34618 üzenetére
Nem sokkal erosebb mert alwinner a31 a lelke , es a jelenlegi tapasztalatok szerint hiaba a 4 mag a regebbi cortek a7 magok es az alul skalazas miatt alig erosebb a soc mint a 2 magos rk 3066 . Ha 4 magban gondolkozol akkor vard meg a rk31xx sorozatu tabokat,azokban tobb fantazia van hardveresen. De ami mindkettore tipusra igaz,az optimalizacio se art.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
deathtania
senior tag
válasz b0bcat #34615 üzenetére
igenigen, azért is írtam alapvetően a Surface-t és a Avit-ot. De ahogy elnézegettem a kínálatot, jelenleg kb 2 versenyző maradt a kalapban: Asus Vivo Tab (amit nálunk nem lehet kapni...) és a HP Envy X2.
Érvek, ellenérvek az X2 mellett és ellen?
-
laszlohu
addikt
válasz this is life #34620 üzenetére
Illetve van még egy új kétmagos proci :
RK3168:
de kedvezőbb a fogyasztása, mint a 3066 - nak.
-
bazsy_
tag
Szevasztok!
Olyan tablet vásárlásán gondolkozom amelyik támogatja a HDMI passthrough -t.
Ehhez 2 dolog kell:
-android 4.1 vagy újabb
-a hardvernek is támogatni kellA 2 magos rockchip ha jól tudom nem támogatja tehát ez kiesett.Talán a 4 magos? Ami biztos támogatja az AmLogic AML8726-MX (Ha más nem marad akkor ilyen chipsetes tablet lesz.)
Ami néztem még az ATM7029 de erről sok infót nem találtam csak annyit írnak róla hogy video output multi channel.Ha valakinek van ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata vagy infója ne tartsa magában.
Előre is köszi.
-
this is life
Ármester
Ossze drotozni nem lehet,csak a dlna ami rendelkezesre all a samunal...
Usb-n mtp eszkozkent tudod tvre kotni,de ez gondolom nem nagy segitseg...esetleg gainward galapad ,de arrol keves az info egyenlore..[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Régebbi Samsung tabletekhez (pl. a legelső Tab-juk, a P1000 / P1010) volt multimédiás dokkoló, HDMI kimenettel, nem tudom, hogy a P3110-hoz van-e. Szintén volt (utángyártott) kábel, egyik végén a tipikus Samsung csatlakozóval, másik végén USB-vel és kompozit csatlakozókkal.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
this is life
Ármester
Sajna nincs dokkolo,ezt a funkciot kihagyta a samu,a soc tudna de nem lett bedrotozva a hdmi-re,de nem csak a 7 ,hanem a 10 colosa se . Egyedul az usa verzio tudja ,a vilag tobbi reszere gyartott sajna nem
-
tjb007
nagyúr
válasz laszlohu #34622 üzenetére
Igazából a 3168 egy 28nm-en gyártott 3066, szóval a lényegi dolgokban nem történt változás.
(#34624) OTika
Lehet, egy ilyen kábelre van szükség hozzá:
(#34627) Tim82
A kábel itt is megvan és használható, viszont érdekes, hogy gyakorlatilag ugyanaz mint a 10 colos verzió, mégsem kompatibilis vele a 30 tűs csatlakozó → HDMI adapter.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz deathtania #34621 üzenetére
Az Acer Iconia Tab W510-et nézted ?
Ráadásul ez dokkolóval együtt bőven kijön 200e forintból, míg az Envy X2 nem. -
SkyLine3000
addikt
válasz deathtania #34631 üzenetére
Az én Acer Aspire 7720G-m 5 éves és soha nem volt semmi hibája. Anyós Acere meg 1,5 éves és hiba nélkül műxik. Ez van. ;-)
-
deathtania
senior tag
válasz SkyLine3000 #34632 üzenetére
jaja, nekem HP laposom van, pár ismerős megpróbált lebeszélni róla, hogy csak pénzkidobás, és csak problémák lesznek vele: lassan egy éve használom, és azon kívül, hogy egy kicsi teát öntöttem a billentyűjébe, és egyszer elvágódtam vele a felfagyott műmárványon kint, és ráestem (közel 100kg súlyommal), semmi bajom nincs vele. nekik rossz tapasztalataik voltak vele, én nem ellenkezem. a HP Envy X2 full alu borításos, így talán az lesz megvásárolva. (legalább szépen néznek majd ki együtt az én szintén alu HPmmel )
-
zso79
őstag
válasz deathtania #34631 üzenetére
Az évek során 4 Acert nyúztam mielőtt cseréltem erre, soha nem volt semmi gondom egyikkel sem
-
Chaser
legenda
válasz SkyLine3000 #34632 üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SkyLine3000
addikt
válasz Chaser #34635 üzenetére
Ha neked az netto hülyeség, ha leírom a saját tapasztalataimat, akkor tudlak sajnálni. Hol érdekel engem a szerviz, ha nekem semmi bajom a géppel. Egyébként nincs olyan márka, amivel ne lennének gondok. Tudnék mesélni a sógim apple cuccairól is nem keveset...
Tabletbe is azért nem tudok dönteni, mert amennyit max szánnék rá, abban a kategóriában majd mindnek van vmi hibája. -
Chaser
legenda
válasz SkyLine3000 #34636 üzenetére
Ebből következtetést levonni a hülyeség...alexan-nak ment volna csak félrecímeztem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Attila xy
tag
Üdv!
Az érdekelne hogy Debrecenben hol van kiállítva ilyen:
http://www.olcsobbat.hu/termek/prestigio_multipad_8_0_ultra_duo_16gb_pmp5880d-50b5857a8e16d58d0c0004df/termekleiras.htmlés ilyen készülék,a kettő közül valamelyiket szeretném venni de előbb mégnézném
http://www.olcsobbat.hu/termek/concorde_tab_play_wi_fi_16gb-50d28eff8e16d5c10301ca3b/termekleiras.htmlEsetleg akinek van írhatna tapasztalatot a márkáról,megéri-e.
-
Attila xy
tag
válasz this is life #34643 üzenetére
Köszi.Úgy néz ki marad a concorde play.Erről a prestigo 2-ről mit lehet tudni.
-
Attila xy
tag
válasz this is life #34647 üzenetére
A fém váz leárnyékolja a vevőt,csak az a kérdés mennyire.
Ígéretesnek tűnik a kettes.Még nem kapható?[ Szerkesztve ]
-
eckmester
tag
Szerintetek mikorra várható, hogy magyar boltokban megjelennek az RK3188-as procival szerelt tabok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest