- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rico21
tag
Sziasztok lenne egy kis problémám a tabimmal, Adnrid 4.0 van rajta, és tesom rootolni akarta viszont utána ki -be kapcsolásnál már csak az android feliratig jut, ahol fut a fény az android feliraton, rá dugva gépre csak 3 üres meghajtót lát, és nem tudom sehogy be hozni azt a menüt ha nyomom bekapcsolásra hangerő le +menü+PWR ahol vissza tudnám állitani a gépet van rajta reset gomb is de azzal sem csinál semmit mi lehet a géppel ilyenkor behalt
Ja a típusa TAGI 920 (1077 tablet PC így is meg találhatod googlen)
Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van egy Funtab hydra 8C41D tipusú tabom,teljesen meg vagyok vele elégedve,kedves ph-s kolléga segitségével nagy nehezen a root is meg lett oldva viszont elszabtam a wpa supliciant fájlt ami miatt most egyáltalán nem megy a wifi,ha esetleg van valaki akinek szintén ilyen tabja van akkor tudnék segiteni a rootban illetve ha már rootolt akkor szükségem lenne a gyári wpa suplician fájlra! Remélem van még valaki aki ilyen táblát használ!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-Babuci-
csendes tag
Erre valaki?
-
tjb007
nagyúr
Melyik mivel tud többet a másiknál ?
xTAB-100dci
- erősebb SoC (még ha nem is olyan rettentően sokkal)
- Bluetooth
- 3G
- kijelző
- Jelly Bean out of the boxELEMENT 10.1
- 16GB ROM
- papíron nagyobb akku
- 2 év garanciaHa hozzáveszem a támogatást is, akkor még inkább a 100dci nyer.
Persze nem mindegy az ár sem, a 100dci áráról ugyan még semmit sem tudni, de feltehetően valamennyivel drágább lesz mint a Sencor.
El kell dönteni mi a fontosabb és az alapján kell meghozni a döntést.(#34354) -Babuci-
Ha nem találod a Beállítások menüpontban (közvetlenül a Wi-Fi alatt kéne lennie), akkor ügyesen kimaradt a szoftverből.
Megpróbálkozhatsz még ezzel is, de ez is csak egy félmegoldás, szóval mindenképpen jelezd a MyAudio felé ezt a hibát. -
spileraaa
senior tag
válasz DrDante666 #34238 üzenetére
tinydeal ingyen az Sg postal szalit ?
ezeket tudom hogy igen
tmallbox , minideal de ezeken kivul van meg ami Sg postal ?[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Švejk
őstag
Ezeknek az olcsóbb tableteknek (sőt sok drágábbnak is!) általában úgy szokott lenni, hogy kapunk xy giga tárhelyet, ezt lehet bővíteni, de az alkalmazásokat nem lehet rá áttenni ugye?
Konkrétan a WayteQ Xtab700DC-re gondolok, amiben csak 4 giga van, kérdés, hogy tudok-e appokat tenni az SD-kártyára? -
SkyLine3000
addikt
Nagyjából fogalmam sincs, milyen tabot vegyek? Vagy egy gyengébb hardverrel, de nagyobb háttértárral rendelkezőt, vagy ilyen Concorde Tab Speed kategóriájút? Minél többet olvasgatom a fórumokat, teszteket, annál bizonytalanabb vagyok. Legszívesebben egy kétmagost vennék, de ahogy olvasgatom a fórumokat, majd minddel vannak gondok.
Mondjuk általánosan internetre kéne, meg lányomnak egyszerűbb gémekre. Meg néha Gta szerűekre. Ez utóbbira nem biztos, h egy gyengébb elég lenne.Néztem ConCorde, Koobe, WayteQ, BluePanther, Prestigio tabokat, de előrébb nem jutottam. Legutóbb a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo-nál kötöttem ki, mire észrevettem, h nincs benne bluetooth... Pedig már majdnem rendeltem egyet. Nézegettem egy darabig egy Nextbook 7" Premium SE 8GB cuccot is, de mondjuk a Concorde Speed alig drágább és hardveresen jobb nála.
Ezeket néztem:
Nextbook 7" Premium SE 8GB, 30e (2x1.5gzh+Mali 400MP2)
ConCorde Tab Speed, 34e
Koobe 7" X7 Slim Plus 8GB, 34e
WAYTEQ 7" XTAB-70DCI 8GB, 35e
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo, 36ealsóbb kategória:
ConCordeTablet PC tab ONE 7" 8gb vagy 16gb 21-25e
Bluepanther 7" Voyager S+ 8GB, 22-23eAz erősebbek közül mik a tapasztalatok? A gyengébbeknél egyszerűbb lenne a helyzet.
-
tjb007
nagyúr
Amelyik alkalmazás támogatja, azt át lehet pakolni.
DE.
Pontosan nem tudom, de ha jól gondlom a 700dc-nél is a tárhely (1-2GB abból a névleges 4 gigabyte-ból) SD kártyaként (internal_sd) funkciónál, tehát ez az alapértelmezett mentési hely. Na most ez ugye nem túl sok, egy combosabb játék már el is foglalja az egészet, ezért meg kell cserélni az alapértelmezést úgy, hogy a külső SD kártyára (external_sd) kerüljenek a tartalmak, ne a belsőre. Ezt a műveletet manuálisan is el lehet végezni, de szerintem kelzsoca fog majd csinálni egy patch-t erre, így nem kell a fájlokban turkálni.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Fateromnak kellene egy tablet. Ami fontos lenne:
-Minőségibb kijelző (lehetőleg IPS, 1024x600-as felbontással vagy hasonló)
-Kétmagos proci
-1 giga ram
-Lehetőleg 4.1 android (végső esetben 4.0.4 is jó)
-Beépített GPS- nagyon fontos lenne, de végső esetben külső GPS vevővel is megoldható a dolog
-Bluetooth! Ez elengedhetetlen, ha nincs benne beépített GPS
-Legalább 16GB belső memória+ micro sd bővíthetőség
-Legalább 2 megapixeles kamera videóhiváshoz és néha egy-egy amatőr fotó készítéséhezÉs még vmi: Ha nincs benne beépített GPS, akkor magyarázzátok már el légyszives, hogy ez a külső bluetooth-os GPS vevő hogy működik? Bármilyen jó a tabletekhez? Olyan mint a bluetooth headset? Csatlakozik bármilyen cucchoz? Árban ezek mennyit kóstálnak kb?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
poirot
őstag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy tabletet.
Nem érdekelnek a filmek a tableten, vagyis csak olvasásra használnám ki.
A pdf, doc file-ok olvasására egy kompromisszum nélküli tabletet szeretnék. Nem akarom kicsinyíteni, oldalra fordítani, vagyis 1:1 -be szeretném olvasni. A méret a lényeg, és az olvashatóság.
Gondolom a djvu, txt, epub, prc stb. olvasása csak program kérdése az Android-os rendszeren, vagyis konvertálás nélkül tudja kezelni a rendszer.
Tehát olvasás szempontjából, a fentieket figyelembe véve hozza a maximumot.
Ja, és még USB host-os is legyen, vagyis a az USB-n rárakott pendrive-ot, külső háttér tárként azonnal kezelje, érzékelje, azt könnyen tudja kezelni, lehesen egyszerűen másolni a tabletre, stb.
Ha még USB-ről is tölthető lenne, az tökéletes lenne.
Köszönömszépen a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok !
50.000 Ft-ig 7"-os tabletet keresek, lehetőleg IPS panellel és HD kijelzővel ?
Van ilyen ? Vagyis tudom hogy van csak a 25-féle gépből nem tudok választani. ( olvasásra, webre, filmnézésre lenne )
Kérdés: Kindle Fire-t Mo-on nem érdemes venni ?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz poirot #34363 üzenetére
Ha tényleg csak olvasni akarsz, akkor miért nem eBookot veszel? Az xBook-60w tudja mindazt amit kell. Ha sötétben olvasnál, akkor GlowLight-os eBookot kell venni.
A TFT/IPS kijelzőkön igazából nagyon nem kényelmes sokat olvasni. Nappal, ha süti a nap, akkor nehezen olvasható, éjszaka meg még legkisebb fényerőn is túl világos (utóbbival én is így vagyok az iPad Minivel).
És akkor ugye másik az akkumulátor időben érezhető óriási különbség!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Gulyopapa #34366 üzenetére
Én az említett WayteQ-et nyúztam több, mint egy hónapig, semmilyen problémám nem volt PDF állományokkal sem. Egy ismerősöm biológusnak tanul, ő is PDF-eket olvasgat rajta. A vásárlás előtt kérdezte hogy jeleníti meg például a képleteket, vagy hasonlókat, akkor meg is néztem, ott semmilyen problémája nem volt.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Gulyopapa
addikt
Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo-ról mi a véleményetek ?
Kindle Touch-om van jelenleg amit szeretek is csak néha jó lenne netezni este az ágyban ( Kindlével felejtős ) és a PDF fájlok jó kezelése.
Erre keresem most a megoldást.
Kindle Fire esetleg ? Vagy az annyira zárt hogy nem lehet rá semmit rakni ?Totálisan össze vagyok zavarodva most hogy kezdem magam beleásni a témába
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #34368 üzenetére
Ez a probléma viszont magának a PDF-nek köszönhető, hiszen az tableten sem igazán tördelhető, tehát előrébb ott sincs vele. Max. ha vannak képek, akkor azok színesek lesznek, de hát attól nem lesz jobban olvasható.
Nemrégen az Iconia B1-en próbáltam ki egy magazin PDF-ét olvasni, ami eredetileg A4-ben jelent meg, az oldalon pedig 4 hasáb volt. Hát, élvezhetetlen volt a sok nagyítás és folyamatos össze-vissza görgetés miatt.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
laszlohu
addikt
Az MM - ben múlt héten nyomogattam, a fényereje remek:
Wayteq xtab-70Dci
alapból 4.0.4 - es Androiddal, de ami fontos 8 Gb rommal és nem 4 - gyel, mint a 700dc,
frissíthető firmware van hozzá elérhető: 4.1.1 és 4.2.2 -
tjb007
nagyúr
válasz z0d1AK #34370 üzenetére
Egyes állományoknál előfordulhat ilyen, de eddig akárhány tabletet próbáltam, mindegyiken bármiféle nagyítás vagy kicsinyítés nélkül tökéletesen egyben és olvasható volt minden (még 7 colon is). Az e-book olvasóknál is be lehet lőni úgy a beállításokat, hogy ne kelljen jobbra-balra le és fel lépkedni, de sajnos nem mindegyiknél.
Akárhonnan is nézzük, pdf-re még mindig jobb a tablet (és nem csak azért mert színes kijelzője van).[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
válasz cassius.clay #34362 üzenetére
Üdv!
Én most vettem egy Asus Transformer TF300-T tipusú gépet, a leírtaknak szerintem megfelel.
90-100 körül mozog most az ára. -
Sanzaa
senior tag
A Freelander PD10 DVB-t vevős verziójával vannak valakinek tapasztalatai?
Vagy bármilyen másik dvbt vevőssel?Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Attila xy
tag
Üdv!
Úgy néz ki bemegyek az Euronicsba egy Dps dream 9-ért.30 rugó ilyen képernyőmérettel nem találtam olcsóbbat.
http://euronics.vko.hu/iroda_es_szamitastechnika/tablagep/dps_dream_9_tablet-p22838.html
Akinek van ilyen leírhatná hogy bírja.
Azt lehet tudni hogy lejátszik ez mp4-et? -
azozo
senior tag
Van egy Polaroid mpc770-as android 2.2-vel ,de sehogysem tudom a skypot müködésre bírni...
A forumokat bujva se nagyon találok feltelepül rendesen mind a régi vagy az új is apk-ból,de
belépésko hiába irom be a nevet és a jelszót,mindig kidobja hibaként...
Google play apk feltéve,de accountot nem sikerül hozzáadni
Playre belépve pedig nem látja az eszközt ....Ötletek
-
Gulyopapa
addikt
50.000 Ft-ig milyen tabletet ajánlotok ?
Ami jó lenne ha lenne benne :
jó wifi, usb host, IPS panel, ha lehet HD felbontással, közepes akksi idő is megfelel -
gretzky77
veterán
válasz Gulyopapa #34388 üzenetére
Szia nézz rá az aláirásomban szereplö tabra,igaz nem 16:9es hanem 4:3as de szerintem nagyon jó kis gép 2*1.6ghz , 1gb ram 1024*768,beépitett 8gb,hdmi stb,stb! 40ért megkapod az edigitalban rendes garival,Mo-i szervizzel! Én nagyon elégedett vagyok vele!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Švejk
őstag
Egyébként a Hyundai T7-ről mik a vélemények? Megérheti, kockázattal együtt?
-
z0d1AK
nagyúr
Azzal számolj, hogy az ASUS EU-n belül két év világ garanciát ad (ami az USA-ban is érvényes), azonban az Egyesült Államokban jellemzően 1 év régió garanciával kerülnek piacra a cuccok, mint ahogy a Nexus 7 miatt is volt kavarodás, tehát azt itt az EU-ban nem tudod intézni, csak Amerikában.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Chaser
legenda
válasz spileraaa #34389 üzenetére
A 2-es 4 magos. Mondjuk 79$-ért gyanús...
tjb007: És tényleg. enyém még 2 magos volt. Most akkor ugyanolyan néven kiadtak egy gépet 4 magossal, meg egy másikat is Crystal 2 néven
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest