Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz amdxp2 #67525 üzenetére

    Őszintén szólva nekem kezd patentnak tűnni a dolog, Idle ill. terhelt hőmérséklet is csökkent, szépen viszi alulfesszel a 4.4-et, ráadásul egész jól bírja az ~1.36V-ot a kis Freezer 13Pro-d.. :K

    Most jöhet valami combosabb buli, pl FX-Fixes IBT VH (topic részletes keresővel megtalálod) csak hogy tényleg lássuk beton stabil-e, illetve hogy a F13P mit bír.
    Vcore fölött CPU szenzor adatot figyeld közben, az a kupak, teszt közben ne nagyon lépje át a ~75-80°C-ot, ha mégis, állítsd le, vissza BIOS-ba, egy lépcső fesz mínusz és 4.4 helyett (így ugye nem indult) legyen mondjuk 4.3 (x21,5), újra próba.

    Olyan beállítást keresel, amivel megáll ~70-73fok körül és végig is megy/stabil.

    IBT-s VH hosszú várakozás helyett/előtt mehet egyébként Cinebench R15 is, ugyan azokat figyeled, továbbá az eredmény/score is beszédes lehet.

    Majd kiderül mit-merre-meddig, lehet majd kísérletezni az LLC magasabbra állításával is, közelebb húzza majd az a BIOS féle 1.3V-hoz.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák