Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz ViZion #66895 üzenetére

    132 folyamat fut most a gépen, ebből chrome 30+ oldal, 5 ablakban, Aion, Google music play Chromeban, és bőven elvan a gép.

    Vettem egy VOLTCRAFT ENERGY-LOGGER 4000-et, és az egész felszerlésem teljes terhelésen eszik 350 Wattot. HA ez ennyiből így elég, akkor nem akarok nagyon nagyobbat. Persze, ha lesz XFX RX 480 DD black, akkor az megfontolás tárgya, de a 380X is elég jól hasít. AM4 témát várom inkább (konkrétan az alaplapokat, jó lenne valami ITX kiszerelés, hasonló körítéssel, mint a Crossblade Ranger), ott is az APUk érdekelnek, elsőnek Bristol Ridge, majd Summit Ridge, mert a 7870k pár ponton azért nem úgy teljesít, ahogy én szeretném. (Hőtermelés. Biztos, hogy valamit félremér a saját szenzora, az Excavator magos 845 ebből a szempontból már jól működik, viszont ott meg pont előjön egy két "bottleneck", WatchDog-sban nagyon hajlamos beesni, viszont teljesítményben ott van mint a 7870k. Csak hűvösebb, illetve az alaplapi szenzor, és a CPU szenzor eléggé közel mozog, reálisan. 7870k meg +20 (60 fok, alaplap 30-35) fokkal indít alaplapohoz képest, és simán mutat 80+ is. Közben alaplap mér 40-45öt.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák