Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz zümzümm #10739 üzenetére

    Nem tudsz a bankodtól Webkártyát kérni? Én kaptam a számlacsomagom merllé egy Virtuális Mastercardot is aminek van rendes lejárati és biztonsági száma is. Én mindenhova ezt szoktam megadni, Paypalhoz, Aliexpresshez és még az Xboxos vásárlásoknak is a Microsoftnak.

    Ezen pénz csak akkor van ha átteszek rá a számlámról vagy hétvégén a kártyámról - ezeket meg mobilról intézem a Smartbank alkalmazással (Otp) aminek a belépéshez megint csak kóddal lehet bejelentkezni, így többszörösen is védve van a pénzem.

    Más:

    Többször is rendeltem már az Aliexpressről de most először lenne a csomag értékem a kosárban magasabb érték, eddig sosem értem el 15 dollárnál többet, de most 55.12 dollár lenne a végössszeg.
    Jól sejtem hogy ezt a csomagot érdemesebb lenne minimum ketté vagy inkább 3-4 darabra szednem és külön-külön kifizetnem az esetleges vámköltség és/vagy Áfa miatt?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák