Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    Kb. két hete én is olaszautó tulaj lettem végre. Hosszas keresés és némi kilengés után más irányba vettem egy 147-et: [link]
    Jtdm 16v Distinctive, 2007, 193e km, magyar származás. Bézs Alfatex belső, tempomat, digitklíma, 4el. ablak stb.
    Szerintem kicsit ár alatt, de a különbséget rá is költöm/tettem.
    Négy új nyári gumi, majd ősszel téliek is. Nagyszerviz, hátsó fék és kerékcsapágy csere kellett vétel után. Jelenleg rendben van. (Egyik első lengőkar és az első gátlók már nem 100%-osak, de menet közben nem érződik/hallatszik, szerviz szerint sincs értelme még cserélni őket).
    Idén még kell egy kézifékkötél csere preventív jelleggel. Csöppet meg van írva, így elég jól megy (néha túlságosan is), cserébe sajnos füstölni is tud ilyenkor (porlasztó, turbó rendben, dpf gyárilag nincs). Ezzel még kezdenem kell valamit, mert zavar.
    Apró esztétikai hibák vannak még (apró kavicsfelverődés a motorháztetőn és a szélvédőn).
    Talán a kárpitokra is ráférne egy ipari tisztítás, de ez inkább csak az én hülyeségem.
    Ami még esetleg a közeljövőben nagyobb költség lehet az a lendkerék+kuplung csere, mert előbbiből elvileg még a gyári van benne. Jelenleg az is rendben van egyébként.
    Összességében nagyon tetszik, élvezek vele minden megtett kilómétert, a 6-os váltó autópályán nagyon király. Városban is eléggé elemében van, bár a tervek szerint nem lesz mindennapi használatban, nem is városba való ezzel a motorral.

    A szivargyújtót nem tudja valaki hogy tudom kiszedni? :F

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák