2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Újabb Sony készülék vált Nougatra

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A japán gyártó igencsak belehúzott a rendszerfrissítésbe, a tegnapi X Performance frissítés után újabb Sony készülék kap 7.0-s Androidot.

Hirdetés

A Sony Xperia X Performance tegnapi frissítése után úgy tűnik, hogy az Xperia XZ is megkapja az Android legújabb főverzióját. A továbbfejlesztett Doze, a natív osztott képernyős mód, vagy a fájlszintű titkosítás előnyeit, akárcsak az új dizájnt mától már az XZ tulajok is élvezhetik, de legalábbis záros határidőn belül várhatják. Az XDA információi alapján Indiában, Ausztráliában, Hollandiában, Oroszországban és Törökországban már elérhető az 1 GB-os frissítés.

Törökországban kétségtelenül örülhetnek a felhasználók Törökországban kétségtelenül örülhetnek a felhasználók
Törökországban kétségtelenül örülhetnek a felhasználók [+]

A Sony esetében az új rendszerrel fejlődik az energiahatékony Stamina mód és a kameraszoftver is, erre viszont az Xperia X és X Compact tulajoknak még várni kell, noha menetrend szerint már novemberben számíthattak volna a frissítésre. A csúszásból kiindulva a Z3+, a Z4 és a Z5 esetében december helyett inkább januárral érdemes számolni, míg az Xperia XA valamikor a jövő év elején kaphat 7.0-s rendszert.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.