Elindul a Nougat Xperia X-re és X Compactra is

Hirdetés

Jó hír az Xperia X (F5121), Xperia X Dual (F5122) és Xperia X Compact (F5321) tulajdonosoknak: még év vége előtt megérkezik készülékükre a Nougat frissítés, bizonyos régiókban már most elérhető 34.2.A.0.266. build számú rendszer. A Sony-féle 7.0-hullám az X Performance-szal kezdődött, ezt követte az Xperia XZ néhány hete, a további információkat várhatóan a 2017-es CES kapcsán fogjuk megtudni.


A képernyőfotók az Xperia X Performance-ról származnak, ami az első, Nougat rendszerrel futó Sony [+]

A korábbi frissítésekkel kapcsolatban szerencsére nem érkeztek aggodalomra okot adó hibajelzések, így remélhetjük, hogy a többi modell kapcsán sem kell majd ilyenről beszámolnunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Komoly ígéretek a Sonytól

    A Sony vállalta, hogy ő lesz az első gyártó, akinek az eszközein 7.1.1-es Android fog futni. Leszámítva persze a Google-t.

  • Újabb Sony készülék vált Nougatra

    A japán gyártó igencsak belehúzott a rendszerfrissítésbe, a tegnapi X Performance frissítés után újabb Sony készülék kap 7.0-s Androidot.

  • Sony Xperia X Compact - kerüli a feltűnést

    Örülhetünk annak, hogy nem tűnik el a valóban kompakt méretű, jól felszerelt okostelefon a piacról, viszont a tavalyi elődhöz képest nem sok előrelépést tapasztalhatunk.

  • Sony Xperia X - igazi aktakukac

    A japán gyártó új terméksorozatának első tagja nem vall szégyent, jól néz ki, nagyon gyors, könnyen kezelhető, viszont a kamera még mindig nem az igazi, és az árazás sem az.

Hirdetés