A Sony már a CES-re készül

Hirdetés

Január negyedikén, helyi idő szerint délután ötkor kerül megrendezésre a Sony sajtótájékoztatója Las Vegasban, ahol két új Xperia készülékre mindenképpen számíthatunk, méghozzá Snapdragon 820-as alapokra építve, valószínűleg az Android Nougat frissítési ütemtervet részletezik majd, valamint a PlayStation divízió is tartogathat érdekességeket.

Ilyen lesz az Xperia XA utódja?
Ilyen lesz az Xperia XA utódja? [+]

Azt nem tudjuk, hogy a most kiszivárgott renderképen látható készülékkel már januárban megismerkedhetünk-e, de úgy tűnik, az Xperia XA utódja bukkant fel. A sokat dicsért dizájn, ha lehet, tovább finomodott. A készülék megtartotta a Sony jellegzetes, karakteres vonalvezetését, mindamellett az oldalsó íveknek köszönhetően legalább olyan komfortosnak tűnik, mint az 5 hüvelykes panellel szerelt Xperia XA. Ezen, mármint a képen kívül semmi egyéb nem derült ki a titokzatos masináról, hacsak annyi nem, hogy a Sony megint valami olyat csinál, ami sokak tetszését elnyerheti, esztétikailag legalábbis biztosan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb Sony készülék vált Nougatra

    A japán gyártó igencsak belehúzott a rendszerfrissítésbe, a tegnapi X Performance frissítés után újabb Sony készülék kap 7.0-s Androidot.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

  • Sony Xperia X Performance - új köntös, régi problémák

    A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.

  • Sony Xperia XA - keretcsökkentés

    Az új X-sorozat legolcsóbb tagja is kissé drágára sikeredett, noha vannak tagadhatatlanul kellemes funkciói, kifejezetten kézbeillő és jól használható. Kiegyensúlyozott, komoly hibáktól mentes.

Hirdetés