2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újabb Nubia phabletre számíthatunk

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TENAA

A TENAA adatbázisában újabb, az eddigieknél viszont lényegesen gyengébb felszereltségű Nubia phablet került regisztrálásra.

Hirdetés

A ZTE almárkáján belül számos készülék került bemutatásra az utóbbi időben, mint a Nubia Z17-es csúcsmodell, vagy ennek kisebb, valamint szerényebb változata. A középkategóriában megtalálható készülékek közül a Nubia M2 Play és a Nubia M2 Lite az újdonság; ez utóbbihoz már személyesen is szerencsénk volt. Az irányvonal alapvetően nem rossz, viszont több olyan porszem is maradt a gépezetben, ami miatt nem volt annyira volt tetszetős a masina, mint amennyibe kerül.


[+]

A kínai Hírközlési Hatóságnál a Nubia M2 újabb variánsa tűnt fel, ami dimenzióiban és megjelenésében az M2 Play rokonának tűnik, a hardver és a képalkotás terén viszont az M2 Lite-nál is visszafogottabb. Az 5,5 hüvelykes képátlóhoz továbbra is HD felbontású panelt rendeltek, ami már az M2 Litenál is elégtelennek bizonyult. Mármint a pixelsűrűséget tekintve.

Nubia M2 Play Nubia M2 Play
Nubia M2 Play [+]

A rendszerchip viszont az M2 Play-jel megegyező lehet. A nyolc darab, maximum 1,4 GHz-es mag valószínűleg egy Snapdragon 435-öt takar, ehhez viszont csak 2 GB rendszermemóriát és 16 GB belső tárhelyet rendeltek a Nubia NX907J kódnevű eszközben. A kamerakiosztás szintén megegyezik, az előlapra 5 megapixeles, míg a hátlapra 13 megapixeles egység kerülhet, az akkumulátor viszont 100 mAh-val kevesebb, 2900 mAh, valamint a Nubia rendszere sem a legfrissebb Androidra épül egyelőre.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.