10 GB RAM-mal erősít a Nubia

Hirdetés

Itthon lényegében eltűnt a ZTE és a Nubia jelenléte, de ettől függetlenül továbbra is jelen vannak a piacon, most éppen a játékosok kedvére szeretnének tenni. Az előző, egyben első Nubia Red Magic áprilisban nem volt átütő konstrukció, a külső meggyőző, az RGB-led a hátlapon szinte kötelező, de tavalyi hardverrel lényegében pont az nem lett igazán jó, amire a felhasználók vártak: a nyers teljesítmény. Most külsőre alig nyúltak hozzá, de a hardver frissült.


[+]

Megvan végre a Snapdragon 845, aminek négy 2,8 GHz-es Kryo 835 Gold és négy 1,8 GHz-es Kryo 835 Silver processzormagja, Adreno 630 grafikai egysége és 6, vagy akár 10 GB-nyi RAM-ja bőven a jelenleg elérhető csúcsmobilok közé hozza a játékélményt, és hogy mindezt tartósan élvezhessük, arról a Nubia által ICE-nak hívott aktív hűtési rendszer gondoskodik: a grafitréteges struktúra két darab hőcsövön viszi el az útból a felesleges energiát.


[+]

Megmaradt a 6 hüvelykes LTPS kijelző, 1080 x 2160 pixeles felbontással és 403 ppi-s sűrűséggel, a mobil jobb oldalának két szélén pedig érintésérzékeny triggerek segítik az irányítást, a rezgőmotor pedig a játékok visszajelzéseire is fel van készítve, 4D Shock néven említették a különleges funkciót. A sztereó hangszóró DTS 7.1 támogatással egészíti ki a játékélményt, és segíti akár az ellenfelek feltérképezését a térhatással.


[+]

Jack csatlakozó nincs rajta, de a dobozban lévő adapter egyszerre teszi lehetővé a Type-C, illetve a 3,5 milliméteres jack használatát, ráadásul jó minőségi DAC-ot építettek bele, ami szintén remek hír. Jár is hozzá füles, ráadásul az in-ear részhez illeszthető aprócska mikrofonnal, ami a csapatmunkát segítheti.


[+]

A hátlapi ujjlenyomat-olvasón kívül jelen van egy szimpla kamera is, 16 megapixeles felbontással és f/1,8-as apertúrával. Előre 8 megapixeles szelfikamerát tettek.

3800 mAh kapacitású akkumulátor került bele, és továbbra is elmaradhatatlan kiegészítő a hátlap RGB-ragyogása. A fekete és piros színeken kívül egy különleges, kamuflázs-hátlapos változatot meg lehet venni, ez utóbbiról mondható el a 10/256 GB-os belső tároló és a 4000 jüanos, azaz 160 000 forint fölötti kínai ár. A 6/64 GB-os, illetve 8/128 GB-os változatok 110, illetve 130 000 forintnak megfelelő áron válnak elérhetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés