2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

CES 2019: Tényleg játékra termett a Red Magic Mars

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Hamarosan Európába érkezik, de mi Amerikában nyomkodtuk meg a kínai Nubia Red Magic gamer telefont.

Hirdetés

Egycsapásra önálló kategóriává vált a gamer mobil, és a ZTE-vel lazább kapcsolatot ápoló Nubia már a második ilyen készüléknél jár. A Red Magic Snapdragon 835-öt futtatott, az itt látható Red Magic Mars Snapdragon 845-öt, és van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb érkezik a Snapdragon 855-ös vérfrissítés (Red Magic Apollo?)


[+]

Nincs noccs vagy túlnyúlt kijelző: a 6"-es, 1080 x 2160 pixeles panel 18:9 arányú, és speciel jól jön az alsó-felső káva, valamint a jókora, 158,2 x 75 x 9,9 milliméteres és 193 grammos ház, mert van mint fekvő helyzetű játéknál megmarkolni.


[+]

A ketyere egyik érdekessége a hosszanti oldalon elhelyezett két érintésérzékelő gomb, ami remek extra játék közben. Egyébként a telefonnak van külön ilyesmire szakosodott, extra teljesítményt és zéró értesítést hozó gaming módja.


[+]

Az alumíniumvázas ketyere a műfajnak megfelelő, karakteres hátlapot kapott, ami mondjuk kissé csúszós volt kézbe véve, viszont határozottan vagány a középen, függőlegesen végigfutó RGB LED csík, ami természetesen paraméterezhető, és játék közben is felvillan.


[+]

A vaku is tud villogni, hátul a 16 megapixeles kamera mellett. Előre 8 megapixeles modul került. A Red Magic Mars Kínában 6/128-tól 10/256 GB-os kiszerelésekig érhető el, és a minap megtudtuk: 399 dollárt kérnek majd el érte az Egyesült Államokban - hasonló árcédulára érdemes errefelé számítani, csak euróban.


[+]

A készülékről nem hiányozhat az ujjlenyomat-olvasó, ami hátul kapott helyet, és szerencsére van jack kimenet is, ahogy a dupla SIM foglalatról sem kell lemondani. A kellő hosszúságú tartalomfogyasztást és játékot pedig USB-C porton keresztül tölthető, 3800 mAh-s telep intézi. A hűtést pedig a szép nevű Air Liquid and ICE Multidimentional Cooling Technology.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.