Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

3 milliméteres kávákkal támad a Nubia?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MyDrivers

Természetesen a ZTE almárkája is előáll minimális előlapi kávákkal bíró készülékkel, de látszólag még a 19-re is lapot húznak. A Bixby-gomb viszont ott maradt a képen. Hacsak nem a Nubia is hasonló megoldásban gondolkodik.

Hirdetés

A Nubia állítólag jövő hónapban készül piacra dobni saját kvázi-kávamentes készülékét, amiről lényegében semmi egyéb nem derült ki, mint a modellszám és egy kétes eredetű renderkép. Az NX595J típusszámú eszköz 18:9-es képaránnyal fog rendelkezni, viszont az alsó és felső horizontális tartomány méretét 3 milliméterre teszik, ami négy milliméterrel keskenyebb, mint mondjuk a Samsung Galaxy Note8 alsó és felső keretei. Ezzel együtt valamennyire kivehető egy hagyományos beszédhangszóró és feltehetően előlapi kamera a képen.


[+]

Az oldalsó élek pengevékonynak tűnnek, ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy az üveg enyhén ívelt, erősebb 2.5D megoldásnak tűnik, ami hatékonyan töri a fényt a kedvezőbbnek tűnő dimenziók felé. A kép mellesleg erősen manipuláltnak érződik, legalábbis a kissé elnyújtott időkijelzés miatt, plusz a bal oldalon található extra hardveres kezelő is olyan eléggé Bixby-gomb érzetű. A hátlap viszont reális az előlap fényében, egyéb lehetőség híján ide került ugyanis az ujjlenyomat-olvasó, valamint egy kettős kamerarendszer is elfért. A majdnem teljes előlapot kitöltő megjelenítő egyébként 5,73 hüvelykes lesz. Hamarosan valószínűleg kiderül, abszolút reális, hogy a ZTE sem marad ki a káva-őrületből, csak az nem valószínű, hogy konkrétan ez a kép hiteles. Sőt.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.