Hirdetés

Bemutatkozott a Nubia M2 Play

Az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt mobil közepes felszereltséget kapott, remélhetőleg ehhez barátságos árcímke is társul majd.

Hirdetés

Fém házzal és elöl enyhén lekerekített üveggel hívja fel magára a figyelmet az 5,5 hüvelykes HD kijelzővel szerelt Nubia M2 Play. A Snapdragon 435 rendszerchip nyolc darab Cortex-A53 maggal (4 x 1,4 GHz + 4 x 1,1 GHz) éri el, Adreno 505 grafikus gyorsítóval és 3 GB RAM-mal éri el teljesítményét, 32 GB-os a belső tároló egyelőre nem esett szó nagyobb variánsokról, microSD bővítés viszont lehetséges, akár 128 GB-tal.


[+]

Alul microUSB, felül 3,5 milliméteres jack csatlakozó található, a hátlapi kamera 13 megapixeles, f/2,2-es apertúrájú, az előlapival kapcsolatban pedig a 84-fokos látószöget emelték ki, nem az 5 megapixeles felbontást. Nem maradt el az ujjlenyomat-olvasó, és természetesen LTE is van, bár a 800 MHz-es hálózatot nem támogatja a jelenlegi termékoldalon szereplő modell. Az Android 7.0 Nougat rendszerre épülő Nubia UI 5.0 valószínűleg ugyanúgy fog kinézni, mint az M2 Lite esetén. Árazásról és elérhetőségről még egyelőre nem esett szó.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Nubia M2 lite - előnyös alak, rossz diétával

    Több szempontból is szimpatikus a Nubia felső-középkategóriás ajánlata – szép, méretes a tárolója és nagy felbontású a szelfikamerája. Egy ponton azonban túl szorosra húzták a nadrágszíjat.

Hirdetés