Újabb Nokia C1 képek bukkantak fel

Hirdetés

A Nokia és a Lumia név sok évig egybeforrt, ami nem csoda, hiszen olyan kiváló Windows Phone rendszerű készülékek születtek a sorozatban, mint mondjuk a szuper kamerával felvértezett Lumia 1020. A Microsoft olyannyira elégedett volt a Lumiák dominanciájával a Windows Phone piacon, hogy felvásárolták a finnek mobilos részlegét, akik meglepően hamar, immáron a Foxconnal összefogva piacra dobták az androidos N1 táblagépet.

Állítólag érkezik a Nokia C1 okostelefon, és állítólag androidos és win10-es variáns is lesz belőle
Állítólag érkezik a Nokia C1 okostelefon, és állítólag androidos és win10-es variáns is lesz belőle [+]

A felvásárlási szerződés záradékának értelmében ugyanakkor Nokia okostelefon 2016 negyedik negyedévéig nem jelenhet meg. Szerencsére ez már nincsen annyira messze, hiszen 2015-nek nemsokára vége, és ha minden igaz, a C1 személyében már készül is a mobil, amivel a Nokia visszatérhet. Korábban is bukkantak már fel fotók a szóban forgó eszközről vagy eszközökről, most viszont két részletes renderképen is meg lehet pillantani az állítólagos jövevényt.

A Nokia N1 táblagép eddig sikeres, és sokan nyomogatnának a finnek logójával felvértezett androidos okostelefonokat
A Nokia N1 táblagép eddig sikeres, és sokan nyomogatnának a finnek logójával felvértezett androidos okostelefonokat

A Nokia Power User forrása azt állítja, hogy a C1 5 és 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel, illetve 2 gigabájt RAM / 32 gigabájos belső tároló és 3/64 gigabájtos kombinációban is elérhető lesz. Nem ez a legérdekesebb pletyka azonban: a C1-nek az androidos mellett készület akár a Windows 10-es variánsa is. Mindenképpen érdekes piaci versenyt szülne a Mircosoft Lumiák összecsapása a Nokia/Foxconn okostelefonokkal, ám mindez egyelőre csak a kéminformációk szintjén létező jövőkép.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés