Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Több telefonnal tér vissza a Nokia?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Most egy eddig ismeretlen mobilról kerültek fel képek az internetre, amin újra a Nokia logó tündököl, és fém készülékházat kapott.

Hirdetés

Az idei év nagy esélyese és meglepetése lehet a Nokiának az okostelefon piacra való visszatérése. A Microsofttal kötött szerződésben ugyanis volt egy olyan klauzula, ami miatt 2016 harmadik negyedévének végéig nem lehetett rajta a finnek logója a telefonokon. Utána azonban újra nyitva állnak a kapuk a cég számára, ám a legújabb hírek szerint nem windowsos, hanem androidos vonalon szállnának be újra a bizniszbe, ami több szempontból is logikus lépésnek tűnik. Egyrészt így nem kontárkodnak bele a Microsoft dolgaiba (és visszafelé is igaz ez), másrészt talán nagyobb esélyük lesz a zöld robotos rendszerrel. A Nokia pedig komolyan veszi a dolgot, és nem csak egy, hanem akár több készülékkel is bombát robbanthat.


[+]

Eddig ugyanis egy termékről lehetett biztosan hallani, most azonban egy másikról kerültek fel fotók az internetre, amiről még nem esett szó. A mobilt az előlapi üvegen kívül mindenhol fém borítja, oldalra került a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó billentyű.


[+]


[+]

A másik szélen a SIM és a microSD foglalat lelhető fel, és még az sem kizárt, hogy valamilyen IP-védettséggel is rendelkezik majd a kütyü, bár erre azért kevés esély látszik. Ami külön érdekes, hogy sehol sincs feltüntetve a prototípus szó a telefonon, elég véglegesnek tűnik, igaz, formaterv szempontjából nem mondható egyedinek.


[+]

Nem kizárt tehát, hogy ez lesz a három, év vége felé debütáló eszköz egyike, a pletykagyárosok mostanában már legalább ennyi modell megjelenésére számítanak.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.