Mutatós lehet a Microsoft Band folytatása

A Microsoft Band mérföldkövekkel jobb, mint ahogy kinéz – olvasható Bog tesztjének összefoglalójában, és ez a tételmondat alighanem Redmondban is elhangozhatott párszor az elmúlt időszakban, a most kiszivárgott renderképeken ugyanis egy sokkal mutatósabb, ívelt kijelzős fitneszkarperec látható.


[+]

Az alábbi kémanyaghoz a spanyol Microsoft Insider jutott hozzá, és ha igazak az információi, akkor ez a kütyü is október 6-án láthat hivatalosan napvilágot, azon a napon és eseményen, ahol a Lumia 950 és 950 XL bemutatkozik. Az eszköz nem túl meglepő módon a Microsoft Band 2 nevet kaphatja.


[+]

A fém(es) oldalak, az új kezelőgombok és az ívelt kijelző kényelmi és esztétikai oldalról is komoly előrelépést jelenthet, a WindowsCentral pedig úgy tudja, hogy a funkciók is bővülni fognak. Ez utóbbi publikáció egyébként arra számít, hogy a Band 2 GPS-t, gyorsulásmérőt, mikrofont, fénymérőt, valamint UV és az izzadságot figyelő GSR szenzort is kap (galvanic skin response), a fitneszkütyün pedig a Windows 10 for IoT variáns futhat.


[+]

Visszatérve a Microsoft Insiderre, a spanyol lap szerint a Band 2 képes lesz érzékelni a függőleges mozgást, ami például lépcsőzéskor vagy terepfutáskor jöhet jól, az érkezésével pedig bővülni fog a sorozat globális elérhetősége: számos európai piac közül a francia, a spanyol és az olasz is részesülhet a redmondiak fitnesz kütyüiből. Többet egyelőre nem tudni, így az árról sem derült ki semmi kézzelfogható, mindenesetre, ha sikerül tartani az előd 150-180 dollár körüli árszintjét, a Microsoft Band 2 népszerű lehet a sport- és túrabarátok körében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés