2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Ilyen lesz/lett volna a Lumia 850?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NoWhereElse

Felbukkant egy készülék az OnLeaks oldalán, amely állítólag az Microsoft Lumia 850, amelyik majdnem bemutatkozott az ősszel, aztán a színfalak mögött maradt.

Hirdetés

A Windows 10-es Microsoft mobilokra a szakmának olyan sokat kellett várnia, hogy a kéminformátorok nem bírták ki vélt vagy valós információszivárogtatás nélkül, és néha vadabbnál vadabb dolgokat lehetett olvasni. Például azt, hogy öt készülék érkezhet ősszel (Lumia 550, 750, 850, 950, 950 XL), majd azt, hogy a középkategóriába szánt darabok startját az utolsó pillanatban törölték, amit Satya Nadella strukturális átszervezésének tulajdonítottak. Valószínűleg soha nem derül már ki, hogy mi történt a színfalak mögött, azonban jó eséllyel nem az utolsó Microsoft mobilokról hullott le a lepel és jutottak el hozzánk tesztelésre adásba és tesztelésre.

Most ismét a Lumia 850-ről lehet hallani, méghozzá két forrásból: a fenti videót az OnLeaks közölte, némi magyarázatot pedig a Nowhereelse.fr fűzött hozzá. Ezek szerint a szóban forgó masina 155,9 x 77, 23 x 6,92 milliméteres lehet, azaz a Lumia sorozat legkecsesebbike – vagy lehetett volna, ha sosem jut el a tervezőasztalról a megjelenésig. Konkrétumokat azonban egyelőre egyik publikáció sem tudott közölni arról, hogy ha a Lumia 850 végül tényleg érkezik, akkor mikor, milyen specifikációkkal és milyen áron.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.