Új lapkakészlet, ismerős dizájn

Az idei mobil világkiállítás feltehetően tele lesz 18:9-es képarányú eszközökkel, amelyek java része szükségképpen hasonlítani fog valamire. A másik része meg másik valamire, ezúttal viszont ismét az iPhone X formaterve mutatkozik, csak most uleFone felirattal a hátlapon. A Noa készüléke szintén az Apple újítását idézi, az uleFone viszont elvileg mást is fel tud mutatni, mint a már sokat látott, de annál megosztóbb dizájnt. Az uleFone T2 Pro nem azért érdekes, mert szinte kínosan hasonlít az iPhone-ra, azt újabban elég sokan tudják, a MediaTek új lapkája, a Helio P70 viszont a T2 Próban teljesít majd elsőként.


[+]

A meghívó elég árulkodó, főleg annak tükrében, hogy a lehetséges formaterv is kiszivárgott. Face the Future, ujjlenyomat-olvasó sehol, evidensnek tűnik, hogy az uleFone is a FaceID-hoz hasonló megoldás mellett döntött, a szenzoroknak legalábbis biztosított helyet az előlapon.Technikai adatok egyelőre nem állnak rendelkezésre, annyit viszont látunk, hogy jack csatlakozóra nem igazán érdemes számítani.


[+]

A MediaTek felső-középkategóriás szettjének premierjére viszont igen. A gyártó tavaly a Vernee-vel működött együtt az Helio X30 az Apollo 2-ben mutatkozott be, ezúttal pedig az uleFone lesz partner. A lapkakészletről sok minden nem derült ki eddig, leszámítva egy AnTuTu eredményt, amely magasan az elvárások felett lévő pontszámot mutat; 156 ezer ponttal valahol a Huawei Mate 9-ben debütáló, tavaly még csúcskategóriás HiSilicon Kirin 960, vagy Snapdragon 821 fölött. A 12 nanométeres node-on gyártott, nyolc, maximum 2,5 GHz-re skálázott Cortex-A73-as magokkal operáló szett, ahogy az uleFone T2 Pro bemutatója is Barcelónában lesz esedékes.

Azóta történt

Előzmények

  • uleFone Gemini - csak négyesikrek

    Merész Full HD kijelzőhöz négymagos MTK lapkát társítani. Ám az uleFone Gemini dupla kamerája, fémháza és az ujjlenyomat-olvasója kárpótol a lóerők hiányáért. Csak az a kérdés, mennyire.

  • uleFone Future - talán majd jövőre

    A gyártó az idei MWC-n mutatta be (majdnem) káva nélküli készülékét, amit kellemes formaterv, elképesztően gyors rendszer és ijesztő minőségi kihozatali arány egyaránt jellemez.

  • uleFone Paris Golden - Szép Heléna sírva fakadna

    A shenzheni gyártó ismét bepróbálkozott a középkategória alján, ám ezúttal nyolcmagos processzorral és prémium(nak szánt) külsővel.

  • uleFone Be Touch 2 - homage vagy lopás?

    Nyolcmagos rendszerchip, 3 gigabájt RAM, Full HD kijelző, fémkeret és vállaltan az iPhone 6 Plust megidéző külső – mire megy a fiatal márka a felső-középkategória legjobbjai ellen?

Hirdetés