Új formatervet kap a SmartTag 2

A Samsung teljesen újragondolta a nyomkövető dizájnját, a használat kényelmesebb és változatosabb lehet az új kialakításnak köszönhetően.

Hamarosan befut a Samsung nyomkövetőjének új generációja, ami elvileg már csak egyetlen verzióban, ultra szélessávú technológiával készül (tehát nem lesz alapmodell és plusz); emellett persze LE protokollal dolgozó Bluetooth chippel is felszerelik. A SmartTag 2 esetében nem sok variációs lehetőség van, a legfrissebb kommunikációs szabványok mellett igazából csak a szoftveres háttér tartogathat újdonságokat, és persze a formatervvel lehet még ügyeskedni, amit idén meg is tesz a gyártó.


[+]

A SmartTag 2-t már regisztrálta a Bluetooth SIG, a thaiföldi NBTC és az amerikai FCC, ahol képet is mellékeltek az adatlaphoz, ami felfedi a teljesen újragondolt dizájnt. A sötétszürke (fekete?) és fehér színben várható kiegészítő sokkal nagyobb akasztóval rendelkezik majd, így kényelmesebben használható, mondjuk hagyományos kulcskarikával és a gyári, illetve harmadik féltől származó kiegészítők és függesztékek kialakítása is változatosabb lehet.

Az új formatervet megerősítik a brit MobileFun által közzétett, hivatalosnak tűnő renderek is az EI-T5600BBEGEU és EI-T5600BWEGEU cikkszámú eszközökről, a viszonteladó pedig az árat és az elérhetőséget is tudni véli: előbbi október, utóbbi 42.99 angol font. A SmartTag 2 esélyesen a Samsung Galaxy S23 FE és Tab S9 FE mellett mutatkozik be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés