Amerika jobban jár a Samsung Galaxy S23 FE-vel

Megerősítettnek tűnik, hogy a friss rajongói kiadás ide Exynos, a tengerentúlra Snapdragon lapkával érkezik.

Heteken belül bemutatkozhat a Samsung Galaxy S23 FE, viszont a Geekbench és a termékoldalak is arról árulkodnak, hogy az amerikai piac Snapdragon, a világ többi része Exynos SoC-val szerelt modellt kap a telefonból. Az amerikai változat SM-S711U1 modellszám alatt kerülhet piacra, a Geekbench-tesztek alapján pedig Snapdragon 8 Gen 1-es rendszerchippel, 8 GB RAM-mal és Android 13-ra épülő One UI 5.1-el érkezik majd.

A Snapdragon lapkával szerelt modellA Snapdragon lapkával szerelt modell A Snapdragon lapkával szerelt modell [+]

Marad a szoftver, a memória mennyisége, ám változik a chipset a globális változatában az S23 FE-nek. Az SM-F711B modellszám alatt futó készülék a Galaxy S22-es szériából örökölheti meg a Samsung saját tervezésű Exynos 2200-as lapkáját, mely bár ugyancsak 4 nanométeres technológiával készül, mint a Snapdragon 8 Gen 1, energiahatékonyságban és teljesítményben is le volt maradva, amiért sok kritika érte az S22-es modellek megjelenésekor. Azóta mondjuk eltelt másfél év, így a Samsungnak bőven volt ideje optimalizálni a teljesítményt, benne van a pakliban, hogy nem lesznek az S23 FE-k között olyan jelentős különbségek, mint az S22-k megjelenésekor voltak.

Ha a modellszám B-vel ér véget, a modell Exynos lapkát használHa a modellszám B-vel ér véget, a modell Exynos lapkát használ Ha a modellszám B-vel ér véget, a modell Exynos lapkát használ [+]

A Galaxy S23 FE-ről tudni, hogy 6,4 hüvelykes és 120 Hz-es AMOLED kijelzőt kínál majd, akkumulátora 4500 mAh-s lesz és maximum 25 wattos töltést vesz majd fel. A hátlapon három kamera várható, ezek közül a széles látószögű 50 megapixeles felbontással. A bejelentés és piacra kerülés dátuma egyelőre nem ismert, de abból ítélve, hogy a terméktámogatási oldalak megjelentek a készülékhez, közel lehet a start.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés