Itt vannak az első képek a két Samsung Galaxy Tab S9 FE-ről

Két méretben érkezhet ősszel a Samsung olcsóbb táblagépe, renderképek és méretre vonatkozó infók is napvilágot láttak.

Július végén debütál három Samsung táblagép a Galaxy Tab S9-es családban, szeptemberben-októberben pedig érkezhetnek az olcsóbb változatok a Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Tab S9 FE Plus személyében. A különbség a méretben lehet, a Tab S9 FE 11 hüvelykes megjelenítőt kaphat, a Plus változat pedig 12,4 hüvelykes képátlót kínálhat a felhasználónak. A panel mindkét esetben LCD lehet, a nagy felbontású és frissítésű AMOLED megmaradhat a drágább Galaxy Tab S9-ek sajátjának.

Az első képek a Samsung Galaxy Tab S9 FE-rőlAz első képek a Samsung Galaxy Tab S9 FE-rőlAz első képek a Samsung Galaxy Tab S9 FE-rőlAz első képek a Samsung Galaxy Tab S9 FE-ről Az első képek a Samsung Galaxy Tab S9 FE-ről (forrás: OnLeaks és MediaPeanut) [+]

Az OnLeaks által közölt renderképek és információk alapján a Galaxy Tab S9 FE mérete 254,3 x 165,8 x 6,7 milliméter lehet, a táblagépben 6 GB operatív memória dolgozik majd és a Galaxy A54 okostelefonban már megismert 5 nanométeres Exynos 1380-as SoC hajthatja. A ház megjelenésében a csúcsmodelleket idézi majd, a hátlapon egy kamera kaphat helyet LED villanó és segédszenzor nélkül, alatta pedig egy csík, mely szolgálhat az S Pen töltésére is, ahogy a két évvel ezelőtt bemutatott és megjelent előd, a Galaxy Tab S7 FE hátoldalán is tette.

Így néz majd ki a Samsung Galaxy Tab S9 FE PlusÍgy néz majd ki a Samsung Galaxy Tab S9 FE PlusÍgy néz majd ki a Samsung Galaxy Tab S9 FE PlusÍgy néz majd ki a Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus Így néz majd ki a Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus (forrás: OnLeaks és Wolfoftablet) [+]

Mégsem a Tab S9 FE lehet a közvetlen utódja a Tab S7 FE-nek, hanem a Plus változat a maga 12,,4 hüvelykes kijelzőjével. Ez a változat állítólag 285,4 x 185,4 x 6,54 milliméteres házzal jön valamikor októberben, négy színváltozatban, a többi modellre hajazó dizájnnal és egy extra kamerával a hátlapon. A ház mérete szinte tökéletesen megegyezik az elődével, tizedmilliméteres különbségek vannak csupán. Rendszerchipben pedig nem tér majd el a két FE modell idén, viszont a Plus változatba 8 GB RAM-ot szerel a kiszivárgott infók szerint a Samsung az Exynos 1380 mellé. A 2021-es Tab S7 FE 5G-hez viszonyítva az új Exynos lapka 30%-os teljesítményjavulást hozhat, és az idei tableteknél nem lesz állítólag különbség az SoC-ben attól függően, hogy csak Wi-Fi vagy Wi-Fi és 5G kapcsolatot is támogató modellről van szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés