Május 15-én érkezik a Honor 10

A Huawei csúcskészülékek mellett évről évre piacra kerülnek a hasonló felülettel és funkciókkal felszerelt Honor mobilok, a Honor 6-tól kezdve a széria pedig évről-évre learatja szerkesztőségünkben a babérokat, hiszen a remek összeszerelés és szoftverfunkciók mellé kellően jó kamerák járnak, versenyképes árazással.

A Honor 10 animált előzetese
A Honor 10 animált előzetese (forrás: XatacaMovil)

A View 10 phablet ugyan hivatalosan nem látogatott el hozzánk, a Honor 9 viszont igen, és ennek a folytatásáról hull le a lepel május 15-én. Szinte biztosan garantálható a Honor 10 hátulján a dupla kamera (Leica minősítés nélkül), a Kirin 970 SoC mesterséges intelligenciára szakosodott funkciókkal (amiből a kamerák is profitálnak), valamint az Android Oreón alapuló EMUI felület.

A Honor View 10 állítólagos prototípusa. A notchot a vastag tok se takarhatja ki A Honor View 10 állítólagos prototípusa. A notchot a vastag tok se takarhatja ki
A Honor 10 állítólagos prototípusa. A notchot a vastag tok se takarhatja ki (forrás: PlayfulDroid) [+]

Ja, és az első kémfotók szerint a notch, vagyis a képernyőbe türemkedő, egyébként a P20-as család esetében fekete háttérrel uniformizálható szenzorsziget sáv. Mondjuk, a fenti animált előzetes ezt nem árulja el, és bár többen elégedetlenkedésüket fejezték ki a P20 família betüremkedése kapcsán, a Porsche Design Mate RS megmutatta, a Huawei nélküle is tud 2018-ban képernyődomináns csúcsmobilt készíteni. A Honor 10-ről Londonban hull le a lepel, a notch kérdésre is ott kapunk hivatalos választ.

Azóta történt

  • TENAA-nál járt a Honor 10

    Tripla kamerarendszert hiába várunk tőle, viszont egy remek ár/érték arányú, csúcshardverrel szerelt mobil mindig számíthat a sikerre.

  • Íme, a Honor 10, minden színben

    A WinFuture és Roland Quandt szállítja a minőségi, véglegesnek tűnő Honor 10 renderképeket, természetesen szenzorszigettel.

  • Bemutatkozott a Honor 10

    Notch, jack kimenet, Kirin 970, Android Oreo, mesterséges intelligencia, dupla hátlapi kamera és rendkívül versenyképes ár – Kínában már leleplezték, Európába májusban jön a kávamentes Honor 10.

Előzmények

  • Érkezik a OnePlus és a Honor Notch

    Jó, a nevükben aligha lesz benne a szenzorsziget, ám a OnePlus 6 esetében már biztos, a Honor 10-nél pedig kémfotó valószínűsíti a betüremkedést.

  • Európába érkezett a Honor View 10 és a 7X

    Egy közép- és egy felső kategóriás Honor phablettel bővült az európai mobilpaletta, egyaránt hatalmas kijelzővel, modern hardverrel és dupla hátlapi kamerával.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés