Hirdetés

2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Május 15-én érkezik a Honor 10

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A mesterséges intelligenciát bevető készüléket nem szabad összekeverni a View 10 phablettel. A márka a szenzorszigetet még takargatja.

Hirdetés

A Huawei csúcskészülékek mellett évről évre piacra kerülnek a hasonló felülettel és funkciókkal felszerelt Honor mobilok, a Honor 6-tól kezdve a széria pedig évről-évre learatja szerkesztőségünkben a babérokat, hiszen a remek összeszerelés és szoftverfunkciók mellé kellően jó kamerák járnak, versenyképes árazással.

A Honor 10 animált előzetese
A Honor 10 animált előzetese (forrás: XatacaMovil)

A View 10 phablet ugyan hivatalosan nem látogatott el hozzánk, a Honor 9 viszont igen, és ennek a folytatásáról hull le a lepel május 15-én. Szinte biztosan garantálható a Honor 10 hátulján a dupla kamera (Leica minősítés nélkül), a Kirin 970 SoC mesterséges intelligenciára szakosodott funkciókkal (amiből a kamerák is profitálnak), valamint az Android Oreón alapuló EMUI felület.

A Honor View 10 állítólagos prototípusa. A notchot a vastag tok se takarhatja ki A Honor View 10 állítólagos prototípusa. A notchot a vastag tok se takarhatja ki
A Honor 10 állítólagos prototípusa. A notchot a vastag tok se takarhatja ki (forrás: PlayfulDroid) [+]

Ja, és az első kémfotók szerint a notch, vagyis a képernyőbe türemkedő, egyébként a P20-as család esetében fekete háttérrel uniformizálható szenzorsziget sáv. Mondjuk, a fenti animált előzetes ezt nem árulja el, és bár többen elégedetlenkedésüket fejezték ki a P20 família betüremkedése kapcsán, a Porsche Design Mate RS megmutatta, a Huawei nélküle is tud 2018-ban képernyődomináns csúcsmobilt készíteni. A Honor 10-ről Londonban hull le a lepel, a notch kérdésre is ott kapunk hivatalos választ.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.