2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Íme, a Honor 10, minden színben

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: WinFuture

A WinFuture és Roland Quandt szállítja a minőségi, véglegesnek tűnő Honor 10 renderképeket, természetesen szenzorszigettel.

Hirdetés

Lassan nem az a kérdés, hogy mely gyártók dobnak piacra mobilt notchcsal, hanem az, hogy mely márkák maradnak ki az őrületes sebességgel hódító divatból. A Huawei P20 család bemutatása után abban nincs semmi meglepő, hogy a Honor brand aktuális csúcsajánlata is szenzorszigettel érkezik. Roland Quandt és a WinFuture pedig a korábbi kémfotóknak megfelelő, csak sokkal jobb minőségű renderképekkel rántja le a  leplet a Honor 10 lehetséges színvariációiról.

A Honor 10. A többi színvariáció megtekintéséhez kattints a képre!
A Honor 10. A többi színvariáció megtekintéséhez kattints a képre! (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Szinte garantálható a Kirin 970-es SoC és az Android Oreón alapuló EMUI 8 felület, míg a dupla hátlapi kamerát és annak AI képességeit maguk a fenti képek erősítik meg. A képátló állítólag 5,8"-es lesz, és annyi káva megmarad alul, hogy az ujjlenyomat-olvasó még éppen odaférjen. Ez kapóra is jöhet, mert várhatóan ki lehet majd vele váltani a virtuális kezelősávot, és alighanem ezúttal is elrejthető lesz a betüremkedés két oldalán lévő kijelzőrész háttere. A Honor 10 kínai premierjére holnap, azaz április 19-én kerül sor, az európai start pedig május 15-én lehet.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.