Színt visz Jennie a Galaxy S20 életébe

Visszafogott színválasztékkal mutatkozott be a Galaxy S20 família, hamarosan érkezik azonban a piros különkiadás, méghozzá egy K-pop banda fémjelzésével.

Szürke, fekete, fakó kék és visszafogott rózsaszín: ezekkel a Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra színválasztékokkal találkoztunk a Samsung Unpacked eseményén, a méretes kamerarésszel szerelt família a Z Flip esztétikája helyett ugyanis inkább specifikációjával kíván villogni.

Előbb-utóbb azonban szinte minden fontos csúcskészülék esetében felbukkan egy tűzpiros kiadás, és elsőként a Galaxy S20+ kap Jennie Red fantázianevű változatot, vele együtt pedig ugyanilyen színű GalaxyBuds+ fülest.


(forrás: KT Corp) [+]

Tudatlanságomra a Google keresője jelentett gyógyírt, így megtudtam, hogy Jennie Kim egy 24 éves, dél-koreai K-Pop énekes és rapper, aki a Blackpink nevű csajformációval tett szert népszerűségre, most pedig az S20+ különkiadásának lett a reklámarca.


(forrás: KT Corp)

Első körben az új variáns biztos, hogy csak Ázsiában lesz elérhető, ám különösebb felárat Dél-Koreában nem kérnek el a figyelemfelhívóbb változatért: a következő hetekben 1,35 millió koreai wonért, azaz mintegy 350 ezer forintért lehet majd hozzájutni. Azért itthon sincs ok a szégyenre, én megsúghatjuk olvasóinknak: az S20 trió a minap befutott tesztre, visszafogottabb színekkel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés