Saját programkódja buktatta le a Galaxy Buds+ fülest

A SmartThings appból sikerült az XDA-developersnek kihámoznia a következő Samsung true wireless füles nevét és dizájnját.

Elképesztő lendületben van a viselhető kütyüpiac, aminek manapság a hearable, vagyis a fülbe helyezhető termékkategória, azon belül is a true wireless, vagyis a teljesen vezetékmentes kivitel a legfőbb motorja. A Samsung már 2016-ban, a Gear IconX-szel kipróbálta magát a műfajban, komolyabb sikert azonban a Galaxy Buds hozta, aminek készül a folytatása, vagy legalábbis profibb kiszerelése.

Az XDR-developers kódfejtői bukkantak rá a Galaxy Buds+ első kézzelfogható bizonyítékaira, méghozzá nem máshol, mint a Samsung SmartThings okos eszközöket összefogó alkalmazás 1.7.41-25-ös változatát ízekre szedve. Az APK fájlból nem csak a Buds+ nevet sikerült kihámozni, hanem az itt látható, két rövid animációt is.

Ezek alapján a dizájn különösebben nem változik, mondjuk már az a forma is rendben volt. A + jelző esetleg aktív zajszűrésben, Bluetooth kodek támogatásban, okos funkciókban, hangleadó technológiában és/vagy üzemidőben hozhat előrelépést, elvégre a plusz jelzőnek kell legyen valamilyen előnye. Az XDA-developers az APK alapján könnyű összekapcsolódást ígérő légtisztítóra, sütőre és hűtőszekrényre is számít. A Samsung legközelebb a pár hét múlva induló, 2020-as CES kiállításon demonstrálhat ezek közül valamit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés