Minden gombot nyugdíjazhat a Pixel 4

A legfrissebb kéminformációk vitatható dizájndöntést vetítenek előre: eltűnhetnek a billentyűk a Pixel 4 famíliáról érintésalapú kezelésért cserébe.

Hirdetés

Újra van megfizethető árú Google telefon (már ahol a két Pixel 3a kapható), ami időszerű, mert állítólag nem fogynak jól a méregdrága Pixel mobilok. Aligha segített be a pénztáraknál a Pixel 3 jókora kerete vagy a Pixel 3 XL hatalmas szenzorszigete, és a Google állítólag a dizájn modernizálásán dolgozik. A Snapdragon 855-tel, 6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval várt Pixel 4 és a Pixel 4 XL is totális képernyő dominanciára törhet, az előlapi panelt mindössze dupla kameralukkal megszakítva (bár ennél is frissebb dizájntrend, amikor a szelfimodul motorikusan emelkedik ki).

Ilyen lehet a Pixel 4 XL
Ilyen lehet a Pixel 4 XL (forrás: PhoneArena)

Ugyanitt lehet az ujjlenyomat-olvasó, csak lejjebb, ezzel eltűnne a biometrikus azonosító a hátlapról, ahol szintén ráduplázhat a Google az optikákra. Az IP68 védelemmel várt páros a jack port leradírozása mellett tovább kurtítaná a jól bejáratott terepelemeket: a PhoneArena szerint megszabadulhat a két őszre várt Pixel minden billentyűtől, érintésalapú társakra váltva. A cél ugyanis az Active Edge szorítófunkciók kiterjesztése a Pixel 3 alsó harmadának környékéről a készülék egészére. Ha viszont nem lesz praktikus ennek a kivitelezése, újabb vásárlók fordíthatnak hátat a Google-nak. Szerencsére a hangszóró maradhat kétcsatornás, és akár egy 5G-s Pixel is felbukkanhat, természetesen Android Q-val a gépházban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés