Rendereken a OnePlus V Fold

Továbbra sem egyértelmű, hogy az Oppo Find N3 átcímkézett verziója lesz-e.

Tekintve, hogy még egyik készülék sem mutatkozott be, nehéz megmondani, hogy ki másolja majd a leckéjét a padtársáról, de a legfrissebb, nagy felbontású renderek és az eddig megismert sematikus tervrajzok alapján a OnePlus V Fold és az Oppo Find N3 egy és ugyanaz a készülék lesz, vagy legalábbis apróbb eltérésektől (mondjuk némítókapcsoló) eltekintve alapvonalaikban megegyezőek.


[+]

A SmartPrix exkluzív renderei alapján a OnePlus V Fold az eddig inkább elterjedt formavilágot és arányokat követi, ami akár arra is utalhatna, hogy saját tervekből dolgoznak, de az Oppo Find N3 esetében is felmerült, hogy változik a kialakítás a széria két elődmodelljéhez képest. A OnePLusról készült renderek egyébként teljesen megegyeznek az Oppo Find N3-ról készült rajzokkal, ugyanaz a hátlapi kamerarendszer elrendezése, ott a Hasselblad felirat és a LED segédfény is ugyanoda került.

Az ott egy ujjlenyomat-olvasónak tűnik, illetve a némítókapcsoló is feltűnik.
Az ott egy ujjlenyomat-olvasónak tűnik, illetve a némítókapcsoló is feltűnik.

A specifikáció tekintetében az Oppo esetében Snapdragon 8 Gen 2-ről volt szó, a OnePlus viszont 8+ Gen 2-vel érkezhet, de mire a bemutatóra kerül sok, akár az Oppo is az erősebb szett mellett dönthet. A 120 Hz-es LTPO AMOLED kijelző is közös jellemzőnek tűnik és az 50 megapixeles főkamera is, amit egy másik szenzor és egy periszkópos optika kísér majd.

Az információk rendkívül nagy átfedést mutatnak: mindkét készülék 4800 mAh-s teleppel várható, de a OnePlus esetében már 100 wattos SuperVOOC gyorstöltésről beszélnek, míg az Oppo esetében korábban 80 wattról volt szó, viszont vezetékmentes töltésről is, amit a V Fold esetében egyelőre egyik forrás sem említett. Ha a készülékek valóban megegyeznek, akkor a V Fold-nál is 8 hüvelykes belső megjelenítőre és 6,5 hüvelykes külső panelre számíthatunk középre pozicionált kameralyukkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés