Körvonalazódik a OnePlus első hajlítható modellje

Néhány korábbi adat pontosításra került a MySmartPrice iparági forrásokból származó exkluzív információi alapján.

A OnePlus valamikor augusztusban mutatja be az első hajlítható készülékét, nemes egyszerűséggel Fold néven, V nélkül. A 3D renderek mellett korábban a specifikációra vonatkozó információk is kiszivárogtak, amit most hitelesnek tekintett forrás pontosított a MySmartPrice-nak. A 4800 mAh-s telepméret például helytálló volt, a gyorstöltés viszont 100 watt helyett megáll 67 wattos teljesítménynél.


[+]

A lapkakészlet sem a Qualcomm 8+-os szériájából kerül ki, marad a Snapdragon 8 Gen 2, bár esélyes, hogy az emelt órajelű változat kerül a készülékbe, indokolná is a korábbi feltételezést, hogy már a 8+ Gen 2-vel számolhatunk. A 16 GB rendszermemória teljesen reálisnak tűnik, de a 256 GB-os belső tárhely mellett valószínűleg számíthatunk nagyobb raktéropcióra is.

A hátlapi kamerarendszer viszont teljesen más lesz, mint amit eddig feltételeztünk, de a Hasselblad kooperáció marad. 50 megapixeles főkamera helyett 48 megapixeles egység dominálja a háromkamerás szettet, amit egy szintén 48 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor és egy 64 megapixeles teleobjektíves kamera kísér (vélhetően háromszoros optikai zoomot biztosítva).


[+]

A kijelzők is valamivel kisebbek lesznek a vártnál, a belső panel 7,8 hüvelykre nyílik, a külső megjelenítő pedig 6,3 hüvelykes lesz; mindkettő 120 Hz képfrissítésű AMOLED, amibe kívül 32, belül 20 megapixeles szelfiegység lyukad. Az OxygenOS 13.1 Android 13-as alapon fut majd, az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológommba kerül, a készülékházról pedig nem hiányzik majd az ikonikus némítókapcsoló.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés