Augusztusban a OnePlus is beszáll a hajlítható buliba

Az Oppo Find N3 kerülhet nemzetközi forgalomba OnePlus Fold néven, a bemutató helyszíne és pár specifikáció is ismerté vált.

Februárban, a OnePlus 11 bemutatóján közölte a márka, hogy a 2023-as harmadik negyedévben piacra dobják saját hajlítható kijelzős készüléküket, melyet várhatóan nemes egyszerűséggel OnePlus Foldnak hívnak majd. Egyre közelebb a Q3, a Pricebaba információi szerint augusztusban, New Yorkban tartott nemzetközi premierrel érkezik a készülék. A OnePlus megcélzott piacai között szerepel az Egyesült Államok, India és Európa is.


Koncepció arról, hogy nézhet ki a kinyitható OnePlus Fold (forrás: GizChina) [+]

A hardver kapcsán egyelőre annyit tudni, hogy a Kínában szintén augusztusban piacra kerülő Oppo Find N3-ra építkezhet a OnePlus Fold, lényegében egy átcímkézésről lehet szó. A OnePlus Fold várhatóan 8 hüvelykes belső kijelzőt és 6,5 hüvelykes külső panelt kaphat. A nyitható belső OLED és a kisebb külső OLED is 120 Hz-es frissítéssel dolgozhat, de a fedlap megjelenítője FHD+ felbontású, a belső kijelző QHD+ felbontású lehet. A Snapdragon 8 Gen 2 szinte biztos, mellé LPDDR5 típusú memóriát és UFS 4.0-s tárhelyet jósolnak 16/512 GB-os kiszerelésben. Az OxygenOS 3.1 Android 13-as alapokra építkezhet, az üzemidőről pedig egy 4800 mAh-s akku gondoskodik majd.


Sematikus ábra az Oppo Find N3-ról [+]

A vezetékes töltés 80 watt körül mozoghat, a vezeték nélküli tölthetőségről egyelőre nincs információ. A szelfikamera a külső és a belső kijelzőbe vágva is 32 megapixeles felbontású lehet, a hátlapi kameratrió pedig egy 50 megapixeles optikailag stabilizált széles látószögű kamerát, egy 48 megapixeles ultraszélest és egy 32 megapixeles periszkópos teleobjektívet tartalmazhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés