OnePlus címszó alatt juthatunk közelebb az Oppo Find N modellekhez?

A harmadik negyedévben mutatja be első hajlítható készülékét a OnePlus, nem kizárt, hogy az Oppótól kölcsönzik az alapokat.

Hirdetés

A tegnapi bemutató nyilván nem a már ismert OnePlus 11 és a Buds Pro 2 nemzetközi premierje miatt volt izgalmas, bár, az árakra azért mindenki kíváncsi volt; és errefelé nem is az egyelőre csak az indiai és kínai piacra szánt 11R és Ace 2 miatt néztük várakozással az élő közvetítést. A OnePlus bemutatta első táblagépét, ami a feltételezésekkel ellentétben tényleg nem egy átcímkézett modell lett, a harmadik negyedévre belengetett hajlítható készülék viszont már az lehet.


(forrás: GizChina) [+]

Az Oppo első hajlítható modellje nem jutott el az európai piacra, noha egészen kiváló eszköznek bizonyult, ahogy a Find N2 is, de az MWC-n való részvétel és a Find N2 Flip nemzetközi értékesítése ellenére sem tervezik a könyvszerűen nyitható készülék forgalmazását a régióban. Nem kizárt, hogy azért, mert OnePlus színekben, V Fold néven érkezik majd. Nem az első eset lenne, hogy a OnePlus kölcsönvesz egy-egy Oppo modellt, a társmárkának pedig pont van pár igencsak jól sikerült készüléke a műfajban, még ha a harmadik negyedévre némi hardveres ráncfelvarrás rájuk is fér majd. A V Fold és V Flip megnevezéseket minden esetre már levédették.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés