Vezetékmentes töltéssel újíthat a Find N3

A nyár végén futhat be topkamerákkal és csúcskijelzőkkel.

Egy szempontból biztos az Oppo Find N2 a legjobb ma elérhető, hajlítható képernyős telefon, már sokunk magánvéleménye szerint: 5,54"-es külső és 7,1"-es belső paneljével sem nyitva két kézzel, sem pedig csukva eggyel nem kényelmetlen kezelni. Sőt: szerintünk telibe találta a méreteket a kevésbé hasznos flipes és a túlméretezett, nyúlánk tablet/telefon hibridek között megtalálva az arany középutat.

A Find N2 a Galaxy S22+, egy digitális cerka és egy bankkártya társaságában
A Find N2 (lent) a Galaxy S22+, egy digitális cerka és egy bankkártya társaságában [+]

Sajnos a Find N3 épp ezt dobhatja 8"-esre növelt belső és 6,5"-es külső paneljével, lásd a fent kiszivárgott vázlatot, de legalább az extra hely és kényelmetlenség extra tudást hoz, írja a Playful Droid. Az egyik előrelépés a nagyobb méretű és felbontású panelek mellett a töltést illeti: a 4805 mAh-s akkumulátort a 80 wattos vezetékes energiaellátás mellett vezetékmentesen is tölteni lehet majd, a Snapdragon 8 Gen 2 chiphez pedig akár 16 GB RAM és 1024 GB-os tároló is tartozhat az UFS 4.0-s szabványból.


A Find N2-t éppen tömzsibb kivitele tette kezessé a sok keskeny és magas riválissal szemben [+]

A két 32 megapixeles szelfikamera maradhat, akárcsak az optikailag stabilizált, Sony IMX890 típusú főegység 50, illetve az ultraszéles 48 megapixelen. A zoomkamera viszont 32-ről 64 megapixelesre nőhet, 2x-es nagyításról pedig nagyobb, periszkópos zoomtartományúra. Egyébként azt is pletykálják, hogy lényegében egy és ugyanaz a telefon Kínában Find N3, másutt pedig OnePlus V Fold néven kerül forgalomba, a vázlaton pedig az utóbbi márkára jellemző némítókapcsoló is látható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés