Profibb lett a Nokia 8 kamerája

Hirdetés

Gőzerővel fejlődik a Nokia mobil brand a HMD Global irányítása alatt, azaz a készülékek egyre jobbak. Egy dologban viszont még tetemes a lemaradás, és nem csak a konkurencia legjavához, hanem a márkás múlthoz viszonyítva: kamerában egyelőre nem sikerült igazán ütőset alkotni, a Nokia 9 állítólag ezen változtathat. A két hátlapi modult és Zeiss lencséket bevető Nokia 8 tavaly ugyanakkor nem lőtt használhatatlan fotókat, sőt: nappal bőven lehetett vállalható felvételeket készíteni, este pedig némi gépészkedés után.

Teljes értékű profi módot ugyanakkor a Nokia 8 nem kínált, ilyet csak a Nokia 8 Sirocco kapott hónapokkal később. Egy frissen közzétett, 600 megabájtos frissítés telepítése után ugyanakkor immár a tavalyi csúcsmodellel is szabályozható az érzékenység és a záridő, a fókusz, a fehéregyensúly és az expozíció mellett. Arra viszont mi is kíváncsiak vagyunk, hogy a koránt sem tökéletes képfeldolgozás oldaláról érkeztek-e javítások. Erre vonatkozóan közösségünktől várjuk a választ.

Előzmények

  • Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél

    Ezúttal jó irányba halad a nosztalgiavonat: az új Nokia 8 gyönyörű, villámgyors, lényegre törő és igyekszik minden fontosat biztosítani. Kár, hogy késve érkezik az állomásra.

  • MWC 2018: Íme, a Nokia 8 Sirocco!

    Két szélén lekerekített Plastic OLED kijelző, csúcsteljesítmény és egyedi forma: a Nokia a Sirocco nevet is visszahozta, ám az eredmény ezúttal a jövőbe mutat.

  • Nokia 8 - a múltat elfeledni

    Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.

Hirdetés