Tripla hátlapi kamerával jöhet a OnePlus 7T

Renderképek és alapinformációk is felbukkantak a OnePlus évközi modellfrissítése előtt.

Hirdetés

Bár a noccs- és kávamentes OnePlus 7 Pro a fiatal gyártó eddigi legjobbja, a gigantikus méretek és a jócskán megugrott árazás miatt a szerényebb külsővel együtt is ütős OnePlus 7-et találtuk előnyösebb vételnek. Az biztos, hogy Snapdragon 855-tel és UFS 3.0-s tárolóval ez a két Never Settle telefon se fog egyhamar belassulni, viszont nem sokáig lesz a gyártó legaktuálisabb párosa: Ishan Agarwal szerint egy hónap múlva, szeptember 26-án érkeznek a T-modellek, és a specifikációra is vannak tippjei.

A OnePlus 7T nem hivatalos renderképe CAD fájlok alapján
A OnePlus 7T nem hivatalos renderképe CAD fájlok alapján (forrás: Pricebaba) [+]

Bár a OnePlus 7 se volt épp apró 6,41"-es képátlójával (szívesebben láttuk volna a kisebb modellt szerényebb méretekben), a Pro variáns igazán impozáns volt 6,67"-es Fluid AMOLED kijelzőjével, amely 90 Hz-es képfrissítéssel rendelkezett. A OnePlus 7T ezt közelítheti meg 6,55"-re növelt képátlójával, amely szintén 90 Hz-re növelheti a képfrissítést, illetve 2K-ra a felbontást. Igaz, az apró kameracsepp elöl megmaradhat a Pro variáns motorikus szelfiegységével szemben.


(forrás: Pricebaba) [+]

Megkaphatja ez a modell is a három hátlapi látószöget 48 + 16 + 12 megapixeles kamerákkal és 10 mp-es lassított felvétellel 960 FPS-en, a hardver pedig még fürgébb lehet Snapdragon 855+-ra váltva, 8/128 és 8/256 GB-os kiszerelések mellett. A telep 3800 mAh-ra növekedhet. Mindezekre nem lesz könnyű az esetleges OnePlus 7T Prónak rálicitálnia – kíváncsian várjuk ennek a modellnek a pletykáit. Szeptember 26-án érkezik egyébként a gyártó első tévészériája is.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Ősszel jöhet a OnePlus TV és a 7T Pro

    OLED tévé szeptemberben, 64 megapixeles kamerát felvonultató telefon októberben – nem lankad a Never Settle gyártó.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés