Íme, a OnePlus 7T és 7T Pro specifikációja

Indiából futott be a közel teljes tudáslista, ami aláhúzza a korábbi értesüléseket, miszerint az olcsóbbik model lép komolyabban előre.

Májusban első alkalommal startolt el egyszerre két OnePlus zászlóshajó, és bár a csúcsot kétségtelenül a 6,67"-es, 90 Hz-es képfrissítésű AMOLED panelt kínáló, noccsmentes 7 Pro jelentette három hátlapi kamera látószögével, úgy találtuk: ár/érték vonalon a sima OnePlus 7 a meggyőzőbb. Még úgy is, hogy a QHD+-os Próval szemben az olcsóbbik modell maradt a FHD+ felbontásnál és a 48 megapixeles főkamera mellé hátul csak egy mélységérzékelős modul bukkant fel. Adott volt viszont a Snapdragon 855-tel és az UFS 3.0-s tárolóval biztosított csúcssebesség, így nem lehetett panasz.

A OnePlus 7T nem hivatalos renderképe CAD fájlok alapján
A OnePlus 7T nem hivatalos renderképe CAD fájlok alapján (forrás: Pricebaba) [+]

Az őszi generációfrissítés újfent a kedvezőbb árú modellt teheti kívánatosabbá: a CompareRaja szerint a OnePlus 7T is 90 Hz-es Fluid AMOLED panelre vált, igaz: a 6,55"-es képátló a méreteken is növel. A HDR10+ támogatású panel 1080 x 2400 pixelen futhat be, továbbra is 16 megapixeles kameracseppel. Az újdonságot a hátlapi 48 megapixeles kamera mellé szegődő 12 megapixeles 2x-es zoommodul és a 16 megapixeles ultraszéles egység jelentheti. A telep 3800 mAh-ra hízhat 30 wattos Warp Charge gyorstöltéssel. A rendszer és az OxygenOS várhatóan már Android 10-en fug alapulni, adott lesz a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó és a készülék 8/128, illetve 8/256 GB-os kiszereléseket kínál majd.


A OnePlus 7T Pro McLaren különkiadást is kaphat (forrás: 91Mobiles) [+]

A OnePlus 7T Pro kijelzőmérete, technológiája, képfrissítése és felbontása maradhat a régiben, úgyszintén HDR10+ támogatással, és a 16 megapixeles kamera is motorikusan emelkedhet ki. A Snapdragon 855+-ra váltó ketyere ugyanakkor kapásból 8/256 GB-os konfigurációban indítana. A kamerarendszer se változna: a 48 megapixeles főegység és a 16 megapixeles ultraszéles mellé 8 megapixeles, 3x-os zoomegység kerülhet új makrómóddal és továbbfejlesztett esti képességekkel. A 30 watton tölthető telep 4085 mAh-sra hízhat. A CompareRaja október 10-ei startra és 15-ei értékesítésre tippel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés