Marad a noccs a P30 esetében

  • (f)
  • (p)
Írta: Bone123 | 2018-12-14 12:40 | Forrás: IceUniverse

A Huawei jövő évi csúcskészüléke a Mate 20 Pro formáját követheti, szenzorszigetet és ívelt OLED kijelzőt kínálva.

Sikeres esztendő áll a Huawei mögött, és két legfőbb készüléke, a P20 Pro és a Mate 20 Pro is kamerában lett igazán emlékezetes. Az előbbi lapos, az utóbbi pedig ívelt OLED kijelzőt kapott, mindkettő az igazán fényes és jól kalibrálható fajtából. Néhány Mate 20 Pro kijelzője viszont bizonyos helyzetekben (koromsötét, szürke tartalom) a széleken zöldes elszíneződést mutatott, ami állítólag az LG gyártmányú panelek esetében fordult elő, míg a BOE egységei ilyen problémával nem rendelkeztek.

Hatalmas kijelzőt kínál a Mate 20 Pro, mégsem nőtt túl nagyra
A Mate 20 Pro után (fent) a Huawei P30 is noccs-ívelt OLED panel kombinációban érkezhet [+]

Az Ice Universe Twitter-csatorna úgy tudja, a Huawei nem változtat a recepten, azaz marad a noccs az előlapon a P30 família esetében is, ami a Mate 20-on cseppszerű, a Pro variáción pedig méretes volt. 3D arcazonosítással. Kameralukas kijelzőt OLED technológiával egyelőre állítólag csak a Samsung kínál, ám a Huawei marad a fenti beszállítóknál. Nova 4 persze kameralukkal érkezik, csak IPS technológiával.

A P30 és a P30 Pro állítólagos hátlapi védőtokjai, jókora kamerakivágásokkal
A P30 és a P30 Pro állítólagos hátlapi védőtokjai, jókora kamerakivágásokkal (Forrás: GizmoChina) [+]

Nem hiányzik majd a hátlapról a többelemes kamerakombináció, és a GizmoChina hozzájutott a P30 és a P30 Pro állítólagos védőtokjaihoz. Az utóbbi az igazán érdekes: a függőleges, többlencsés elrendezés mellett ugyanis láthatóan a LED villanó és a lézeres fókuszsegéd szekciója is megnyúlt. Oda még RGB szenzor és egyéb nyalánkságok kerülhetnek.