Négy kamera lehet a P30 Pro hátulján

Hirdetés

Kétségtelenül jól sikerült a Huawei legutóbbi csúcstelefonja, a Mate 20 Pro, nincs azonban megállás, és tavasz környékén futhat be a P-széria frissítése, minden bizonnyal P30 néven, több modellel.

A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban
A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban [+]

A 7 nm-es Kirin 980 elég esélyes a drágább kiszerelések esetében, és persze a kamerák sem fognak magányoskodni, a P30 Pro frissen felbukkant renderképei például csak a hátlapon négy egységet mutatnak, további kivágással a vakunak és vélhetőleg a lézeres fókuszsegédnek, esetlég még egy színszenzornak.

A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban
A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban [+]

A renderképek "elkövetője" az Olixar, az egyik ismertebb védőtok gyártó vállalkozás, amely már készül a Huawei új szériájához is kiegészítőivel. A kiszivárgás persze koránt sem biztos, hogy szándékos, mindenesetre, ha már a képeket a MobileFun publikálta, közöljük mi is.


A Huawei P30 renderképe egy tokban [+]

Érdekes, hogy míg tegnap a Huawei Nova 4 szenzorsziget helyett apró kameralukkal mutatkozott be, az itteni képeken középső, cseppszerű noccs látható, állítólag azért, mert OLED panel esetében a Huawei beszállítói még nem állnak készen a kamerakivágásos formával.


A Huawei P30 renderképe egy tokban [+]

Persze nem érdemes az itt látható dizájnt készpénznek venni, a forma és a szelfikamera helye is változhat. A sima P30 tokja hasonló kameraelrendezésre enged következtetni, mivel azonban nincs külön kivágás a vakunak és az egyéb lehetséges izéknek, sanszos, hogy az olcsóbbik csúcsmodell "csak" három kamerát visel majd hátul, alattuk a LED egységgel. Az igazság odaát van - már a következő naptári évben, a bemutató valamikor tavasszal esélyes.

Azóta történt

Előzmények

  • Marad a noccs a P30 esetében

    A Huawei jövő évi csúcskészüléke a Mate 20 Pro formáját követheti, szenzorszigetet és ívelt OLED kijelzőt kínálva.

  • Jófajta képeken a jegykezelt Nova 4

    Nem is mutat olyan rosszul a szenzorszigetet lyukra váltó kijelző, míg a hátlap a P20 Próra emlékeztet.

Hirdetés