2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Egymásnak ellentmondó P30 Pro renderképek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSM Arena

Kétféle elképzelés szerint alakulhat a Huawei négy hátlapi kamerával tippelt, tavaszi csúcskészülékének dizájnja, mindkettőhöz vannak renderképek.

Hirdetés

Remek év áll a Huawei mögött, ilyenkor nehéz persze a következőben még arra is rálicitálni, ám a fogyasztói részleg boszorkánykonyháján már készülnek az idei modellek, és tavasszal várhatóan a P30 família frissül. Persze addig még befut a gyártó összehajtható készüléke, méghozzá az MWC-n - ez már hivatalos információ.

A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban
A Huawei P30 Pro egy korábbi renderképe (forrás: MobileFun) [+]

Határozottan a Mate 20 Pro előnyére vált, hogy a normál és a zoomkamera mellett felbukkant a készüléken egy széles látószögű optika is, minden igényt lefedve, és a GSM Arena szerint a gyártó még ehhez a recepthez is hozzátehet egy negyedik összetevőt: talán fejlettebb térérzékelésre és AR-tennivalókra alkalmas ToF kamera szerepében.

A P30 Pro egyik frissebb renderképe
A P30 Pro egyik frissebb renderképe (forrás: GSM Arena / Weibo)

Védőtokok már eddig is felbukkantak, "megerősítve" ezen pletykákat, lásd a felső példát az Olixar részéről. Ott a négy optika egymás alatt helyezkedik el, míg a LED villanók, a szenzorok és a lézeres fókuszsegéd azoktól jobbra. Lejjebb viszont egy másik elképzelés szemlélhető meg. Itt három optika látható egymás alatt, LED villanóval megspékelve, míg a többi elem (így egy negyedik lencse) jobbra pillantható meg. A bemutató várható dátuma még odébb van, úgyhogy egyelőre biztos nem érkezik hivatalos megerősítés, melyik dizájn lehet a befutó.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.