Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Március 26-án érkezik a Huawei P30

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Huawei Mobile

A gyártó újraírná a szabályokat a párizsi bemutatón, bármit jelentsen ez. Addig viszont a barcelonai MWC-n van jelenése.

Hirdetés

Hiába ígérkezik a napokon belül startoló MWC az utóbbi évek legizgalmasabb mobileseményének, a gyártók naptára a rákövetkező hónapokra is be van táblázva, azt pedig már sejteni lehetett, hogy a Huawei P30 família nem Barcelonában, hanem valamikor később érkezik. A vállalat fogyasztói üzletágának vezetője az MWC-re ugyanis összehajtható (kijelzős) ketyerét ígér 5G modemmel, a P-széria pedig manapság pedig egyébként is önálló show keretében mutatkozik be, aminek immár megvan a pontos dátuma.

A P30 família március 23-án, Párizsban leplezi le saját titkait, bár pletykaszinten már eddig is sokat lehetett hallani róla. A minap például a P30 és a P30 Pro esetében is FHD+ megjelenítőre érkeztek kódba rejtett célzások, és a renderképek a csúcsvariáció esetében négy kamerára engednek következtetni. A Kirin 980 SoC visszatérése sanszos, ahogy az EMUI felületé is, Android 9 Pie alapokon. A hivatalos Tweet szlogenje szerint március végén a szabályokat újraírják, és a párizsi nevezetességekre ránagyító videóklip esélyesen komolyabb zoomképességekre célozgat.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.