Nokia 8 nem menni Amerika

Hirdetés

A Nokia 8 kezd felbukkanni a hazai polcokon, és az ár, a specifikáció és képességek alapján az eddigi legígéretesebb, HMD Global érás okostelefon, amelyik a finn vállalat nevét magán viseli. Adott a Snapdragon 835-ös SoC, az 5,3"-es QHD megjelenítő,  a dupla hátlapi kamera és a remek fémházas konstrukció, ami szegény HTC U11-gyel szemben igen jól bírta az amerikai Zack Nelson hajlítástesztjét.

Hiába azonban a videó, sőt: az amerikai termékoldal, a Nokia 8 nem lesz kapható az Egyesült Államokban, közölte a HMD Global. Megjegyzi ugyanakkor a vállalat munkatársa, hogy tervbe van véve a jövőben egy olyan készülékcsalád, ami már kifejezetten megfelel az amerikai piac igényeinek, úgyhogy nem kell attól tartani, hogy kimaradnak a jóból, a Nokia 6 pedig jelenleg is megvásárolható.

Azóta történt

  • MWC 2018: Íme, a Nokia 8 Sirocco!

    Két szélén lekerekített Plastic OLED kijelző, csúcsteljesítmény és egyedi forma: a Nokia a Sirocco nevet is visszahozta, ám az eredmény ezúttal a jövőbe mutat.

Előzmények

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

Hirdetés