Fontos kényelmi funkciót javít a Wear OS 4 Beta

A Samsung már integrálta is a legújabb főverziót a One UI 5 Beta rendszerbe, ami sok újdonságot ígér, köztük a kibővített biztonsági mentést.

A Google nemrég tette elérhetővé a Wear OS 4 béta verzióját, amit a Samsung már integrált is a One UI 5 Watch előzetes szoftververziójába. A One UI 5 Watch a Galaxy Watch4 és Watch5 készülékeken próbálható ki, többek között azt az újítás is, ami megkönnyíti a csatlakoztatott készülék cseréjét. A hiányos mentés és visszaállítás már a Wear OS 3-mal és One UI 3-mal bemutatkozó Watch4 széria esetében is okozott kellemetlenségeket, amit a Wear OS 3.5 sem oldott meg a Watch5 modellekkel.

[+]

A Tizennel ellentétben a Wear OS 3 a Samsung vagy Google fiókba mentett biztonsági mentésekből csak az alapbeállításokat állítja vissza, az egyedileg kialakított és berendezett óralapokat, az ébresztőket, a lapozható widgetek elrendezését és az alkalmazásmenüt nem, az értesítés-engedélyeket vagy a gyorskapcsoló panel elrendezést viszont igen. A One UI 5 béta verziójában mindezzel már nem kell vacakolni és a harmadik féltől származó óraszámlapokat és appokat sem kell újratelepítgetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés