Nagyot léphet előre a Watch GT 2 Pro

A Huawei következő kerek órája török értesülések szerint vezetékmentes töltésre cserélheti az érintkezős bölcsőt.

Tegnap mutatkozott be a kecses kivitelezésű, unisex Watch Fit a Huawei-től, amely szeptember végi, 42 ezer forintos hazai startjával kétségtelenül ígéretes GPS-es sportóra. A hanghívás, a zenetárolás és néhány apróság azonban kimaradt, ezeket ugyanis a drágább GT széria folytatása kínálhatja az ősszel, és a török Huawei Ailesi egy adag specifikációval és képpel támogatja meg ezeket az értesüléseket.


(forrás: Huawei Ailesi)

Az óra előtt azonban mutatjuk az új bölcsőt, érintkezők nélkül: a forrásoldal szerint a széria végre vezetékmentes töltésre vált, hogy a GT 2 Prót ne csak a saját tartozékkal lehessen etetni. A fenti vázlatról ráadásul 5V / 2A felirat olvasható le, a 10 wattos Qi töltés pedig igen fürge etetést jelentene egy óra esetében, amit kéthetes használat követhet az alább kiszivárgott poszter szerint.


(forrás: Huawei Ailesi)

További képek sportos és klasszikus, bőrszíjas változatot is előrevetítenek, a korábbiaknál laposabb gombokkal jobbra. Nyilván meglesz a színes AMOLED kijelző, a török oldal szerint pedig az SpO2 és a pulzusmérő, az 5 ATM vízállóság, a fejlett GPS, a hangszóró, a hanghívás funkció és 100 különböző mozgásforma követése, a prémium dizájnhoz pedig titán burkolat társulhat, ami mondjuk a végösszeget is megdobhatja.

(forrás: Huawei Ailesi) [+]

Egyelőre viszont még nem világos, hogy a Watch GT 2 Pro mikor érkezik – talán a Mate 40 családdal egy időben, ám egyelőre még az új telefonok sem kaptak hivatalos premiert, vagy legalábbis nem kommunikálják még az időpontot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés