Van mit a Huawei-nek takargatnia

Szeptember 10-én majd' féltucat kütyü érkezik, ám egyelőre csak előzetes formájában pillanthatjuk meg a viselhető ketyeréket.

Csütörtökön egy rakás Huawei viselhető eszköz bemutatkozik, igaz: a gyártó a Watch Fitet az Egyesült Arab Emirátusokban idejekorán leleplezte – talán azért, hogy a csontra megegyező Honor Watch ES elébe menjen.

(A Watch GT 2 Pro kiszivárgott sajtóképeken forrás: Huawei Ailesi) [+]

Más kérdés, hogy a márkatárs meg a Watch GS Prót mutatta be a Huawei Watch GT 2 Pro szeptember 10-ei premierje előtt, ám az előbbi egy kifejezetten kitartó és strapabíró óra, az utóbbi pedig egy prémium küllemre és funkciókra szakosodott cucc lesz, várhatóan vezetékmentes töltéssel.

A Watch GT 2 Pro és a Watch Fit hivatalos előzetesen [+]

A gyártó a mellékelt képsorozatban ügyesen takargatja a csütörtöki kütyüket, ám azért a GT 2 Pro széle megpillantható, és valóban a lekerekített, szemrevaló küllem köszön vissza a kijelző körül, vastag védőkeret helyett. A Watch Fit dizájnját mondjuk nincs oka a gyártónak titkolnia.

A Huawei FreeBuds Pro és a FreeLace Pro hivatalos előzetesenA Huawei FreeBuds Pro és a FreeLace Pro hivatalos előzetesen A Huawei FreeBuds Pro és a FreeLace Pro hivatalos előzetesen [+]

A Huawei laptopokkal és két fülessel is készül, és a FreeBuds Prót már nem is rejtegeti a kamerák elől: tokjával együtt alább pillantható meg. A másik audiotermék a FreeLace Pro lesz, amely egyelőre csak takarásban látható, annak ellenére, hogy augusztusban, Kínában elvileg már bemutatkozott.

Ez a hivatalos poszter már nem takargatja a küllemet
Ez a hivatalos poszter már nem takargatja a küllemet [+]

A gyártó végül előzetes videót is közölt a true wireless Pro modellhez, úgyhogy már tényleg csak a bemutató és a specifikáció közlése van hátra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés