Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Minden platformon frissülnek az Apple szoftverei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Platformfüggetlenül minden Apple készülékre elindult egy kisebb, jobbára hibajavításokat tartalmazó frissítés, többek között az Apple Watchra is.

Hirdetés

Az Apple ma tette elérhetővé legújabb szoftververzióit, amelyek alapvető újdonságokat nem, viszont teljesítményfokozó és hibajavító megoldásokat tartalmaznak, minden létező Apple platformon. A macOS 10.12.3 főleg a grafikus vezérlőegységet érintő problémákat küszöbölik ki a legújabb MacBook Pro modelleken, míg a negyedik generációs Apple TV-k általános frissítőcsomagot kapnak a tvOS 10.1.1-tal. Az aktív Apple készülékek túlnyomó többségén futó iOS 10-es rendszer 10.2.1 verziója biztonsági frissítéseket tartalmaz a kisebb hibajavításokon felül, a watchOS viszont teljesen újra lett húzva.

Az Apple Watch második generációs szériája
Az Apple Watch második generációs szériája (forrás: Apple) [+]

Az Apple Watch első és második generációs készülékeire tavaly kiadott 3.1.1-es watchOS-t kénytelen volt visszavonni a gyártó, mivel a frissítés súlyos és visszafordíthatatlan meghibásodásokat idézett elő. A frissítés elvileg nem tartalmazott lényegi változásokat, ennek ellenére több készülék összeomlott a folyamat során, aminek következtében végérvényesen használhatatlanná váltak. Az Apple visszavonta a hibás szoftvert, az új verzió pedig most jött ki, érdekes módon 3.1.3 sorszámon. Említésre méltó újdonság itt sincs, hacsak az nem, hogy az Apple Watch tulajdonosok ne várjanak 3.1.2-es rendszert, mert az óra rögtön 3.1.3-ra fog váltani.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.