2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

iPhone 7 Plus Retro vintage kiadás

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: ColorWave

A ColorWave különleges, limitált példányszámban elérhető iPhone 7 Plussza klasszikus Mac megjelenést és retró érzést áraszt.

A ColorWave különleges, egyedi dizájnnal alkot újra elektronikai eszközöket, ezúttal az Apple jelenlegi csúcsmodelljéhez nyúltak hozzá. Az iPhone 7 Plus Retro a klasszikus Apple számítógépek hangulatát idézi. A 80-as években, a fogyasztói elektronikai cikkekre jellemző törtfehér alapszínt (ami előbb-utóbb úgyis masszívan besárgult, az eredeti állapot visszaállításához pedig lehet szenvedni hidrogén-peroxiddal és UV fénnyel) jellegzetes részletekkel díszítik.


[+]

A szivárványos Apple logó valószínűleg sokakban kelt kellemes érzéseket, az árcédula viszont hamar kirángat a nosztalgikus hangulatból. A kártyafüggetlen, 256 GB tárhellyel szerelt iPhone 7 Plus Retro véletlenül pont annyiba kerül, mint egy, még eredeti dobozában, hiánytalanul kínált Macintosh 128K. Ez 1899 dollárt, vagyis nagyjából 545000 forintot jelent. A korlátozott példányszámban elérhető iPhone 7 Plus Retro első 25 darabjának hátlapjára sorszám is kerül, ami további értéknövelő faktort jelenthet a jövőben.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.