2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Egyre több készüléken fut az iOS 10

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AppStore

Az Apple legfrissebb felmérése szerint a kompatibilis készülékek több, mint háromnegyedén a legújabb szoftververzió fut.

Hirdetés

Az Apple közzétette legfrissebb felmérésének eredményeit, amelyek a gyártó legutolsó rendszerverziójának folyamatosan növekvő adaptációját mutatják. Az aktív eszközök 76%-a már a 10-es sorszámú szoftver valamely verziójával fut, amelynek 10.1-es frissítése többek között például az iPhone 7 Plus esetében lehetővé teszi az elmosott háttérrel bíró (bokeh effekt) portré módú felvételt.

A legutóbbi statisztikákhoz képest további 16%-os növekedést mutatnak a számok, noha rendszer elérhetővé tételét követő másfél hónap alatt elért 60%-os részesedés is kimagaslónak tekinthető. A megelőző rendszer a készülékek 18%-án teljesít szolgálatot, míg a korábbi szoftververziók összesen már csak az aktív eszközök 6%-án futnak. Novemberben már a 10.2-es frissítés is béta fázisba lépett, amely számos új aprósággal, és érdemi fejlesztéssel egészíti ki az arra alkalmas Apple készülékek túlnyomó többségén fellelhető rendszert.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.