Megvásárolható a RoG Phone II Strix és Ultimate Edition

Két új memóriaopció is elérhető vált Európában az Asus gamer telefonjának második generációjából.

A RoG Phone II valószínűleg a legkomolyabb és legfunkcionálisabban összerakott gamer mobil a piacon. A teljesítményről a Snapdragon 855+ gondoskodik speciális hűtőrendszerrel, UFS 3.0-s belső tárhellyel és 12 GB LPDDR4x rendszermemóriával; a kijelző 120 Hz képfrissítéssel dolgozik, nem hiányzik a sztereó hangszórópár és a dedikált, ultrahangos kezelőfelület sem (Air Trigger). Csak, hogy a lényeget vegyük át újra.

Mindez itthon 12/512 GB-os kiszerelésben jelenleg RoG Phone II Elite Edition néven vásárolható meg, mi is ezt a modellt teszteltük. Viszont már elérhető a Strix és az Ultimate Edition is, előbbi 8/128 GB-os memóriacsomaggal és 802.11ad WiFi nélkül és maximum 1 Gbps-os letöltési sebességgel, de bőven közelebb a kétszázezerhez, mint a háromszázhoz. Pontosan 233 990 forintért.

Az Ultimate Edition viszont csak a belső tárhely méretében tér el lényegileg az alapmodelltől, ha a matt készülékházat nem tekintjük szignifikáns különbségnek. Egyébként nyilván jól áll a készüléknek az Aura RGB LED világítás mellé a matt fekete finish, de az 1 TB-os UFS 3.0-s belső tárhely és a 2 Gbps-os LTE modem azért jobban hangzik 335 ezer forintért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés