Hirdetés

Asus RoG Phone II kiegészítők

A RoG Phone aktuális modelljéhez is számos kiegészítő érhető el, de jellemzően a régebbi készségekkel is együttműködik.

Hirdetés

Gyári tartozékok, védelem

Idén előbb érkezett a készülék végfelhasználói formában, mint a RoGyásig pakolt bőrönd, de végül a kiegészítők is befutottak, pontosabban begurultak az egyedi, de szabványos kabinbőröndben. Ez ilyen Asus-szokás, a menő cuccoknak gyártanak egy igen egyedi bőröndöt, amelyben akkurátuson elhelyezik az összes elérhető tartozékot, persze a poggyászt ebben a formában nem lehet megvenni, de roppant menő, hogy ilyen csomagolásban adják oda tesztelésre. A kiegészítőkön látszik, hogy nem csak a készüléket optimalizálták, de a tartozékok is fejlődtek. Ab start a gyári tok, amit most már nem kell rágányolni az egyébként valóban lenyűgöző kivitelű és anyagminőségű telefonra.


Aero Case; Aero Active Cooler II

Az Aero tok nem egy atombunker, viszont anélkül védi a készülék éleit, hogy bármilyen csatlakozót/hangszórót takarna, rontana az Aura RGB esztétikáján és a készülék speciális hűtőrendszerének hatékonyságán, és természetesen nem befolyásolja a gyári hűtőventilátor illeszthetőségét, így nem kell állandóan lekapkodni, ha ráküldenénk a légkondit. Ez nyilván értelmesebb megoldás, mint az első nekifutás volt. A hitvány műanyagot is hajszálvékony, flexibilis, matt plasztikra cserélték fényes vágásélekkel, belül pedig témába vágó mintázattal díszítve.


[+]

A RoG Lightning Armor tok viszont egy masszívabb valami, erre már nem megy rá az Aero Active Cooler II néven futó külső ventilátor, pedig látszólag csak egy aprócska, ám annál feleslegesebb karmot kellett volna máshová, vagy nemes egyszerűséggel három milliméterrel lejjebb szerkeszteni. Nagyon szeretném megtudni egy mérnöktől, dizájnertől vagy bármilyen illetékes elvtárstól, hogy ugyan mi indokolja technikailag annak az izének az ottlétét, amitől pont nem lehet csatlakoztatni a külső aktív hűtést.


[+]

Cserébe persze remekül néz ki, annak rendje és módja szerint az univerzum minden árnyalatában világít is, mint Vegas napnyugta után és járnak hozzá speciális rendszertémák, amelyek plug-n-play stílusban azonnal aktiválhatók, amint a készülék tokot ér. Akksi nincs benne, a hűtésnek annyi, de legalább 13 ezer forintba kerül. Egyébként vertikális és horizontális fogásra is kényelmes, az AirTriggerek elérését nem akadályozza.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • A Lenovo is beszáll a játékba

    A gyártó az Asus példáját követve a gamer telefonok piacára lép. Legalábbis az előzetesek alig burkoltan erre utalnak.

Előzmények

Hirdetés