Hirdetés

Asus RoG Phone II kiegészítők

A RoG Phone aktuális modelljéhez is számos kiegészítő érhető el, de jellemzően a régebbi készségekkel is együttműködik.

Gyári tartozékok, védelem

Idén előbb érkezett a készülék végfelhasználói formában, mint a RoGyásig pakolt bőrönd, de végül a kiegészítők is befutottak, pontosabban begurultak az egyedi, de szabványos kabinbőröndben. Ez ilyen Asus-szokás, a menő cuccoknak gyártanak egy igen egyedi bőröndöt, amelyben akkurátuson elhelyezik az összes elérhető tartozékot, persze a poggyászt ebben a formában nem lehet megvenni, de roppant menő, hogy ilyen csomagolásban adják oda tesztelésre. A kiegészítőkön látszik, hogy nem csak a készüléket optimalizálták, de a tartozékok is fejlődtek. Ab start a gyári tok, amit most már nem kell rágányolni az egyébként valóban lenyűgöző kivitelű és anyagminőségű telefonra.


Aero Case; Aero Active Cooler II

Az Aero tok nem egy atombunker, viszont anélkül védi a készülék éleit, hogy bármilyen csatlakozót/hangszórót takarna, rontana az Aura RGB esztétikáján és a készülék speciális hűtőrendszerének hatékonyságán, és természetesen nem befolyásolja a gyári hűtőventilátor illeszthetőségét, így nem kell állandóan lekapkodni, ha ráküldenénk a légkondit. Ez nyilván értelmesebb megoldás, mint az első nekifutás volt. A hitvány műanyagot is hajszálvékony, flexibilis, matt plasztikra cserélték fényes vágásélekkel, belül pedig témába vágó mintázattal díszítve.


[+]

A RoG Lightning Armor tok viszont egy masszívabb valami, erre már nem megy rá az Aero Active Cooler II néven futó külső ventilátor, pedig látszólag csak egy aprócska, ám annál feleslegesebb karmot kellett volna máshová, vagy nemes egyszerűséggel három milliméterrel lejjebb szerkeszteni. Nagyon szeretném megtudni egy mérnöktől, dizájnertől vagy bármilyen illetékes elvtárstól, hogy ugyan mi indokolja technikailag annak az izének az ottlétét, amitől pont nem lehet csatlakoztatni a külső aktív hűtést.


[+]

Cserébe persze remekül néz ki, annak rendje és módja szerint az univerzum minden árnyalatában világít is, mint Vegas napnyugta után és járnak hozzá speciális rendszertémák, amelyek plug-n-play stílusban azonnal aktiválhatók, amint a készülék tokot ér. Akksi nincs benne, a hűtésnek annyi, de legalább 13 ezer forintba kerül. Egyébként vertikális és horizontális fogásra is kényelmes, az AirTriggerek elérését nem akadályozza.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • ASUS

Azóta történt

 • A Lenovo is beszáll a játékba

  A gyártó az Asus példáját követve a gamer telefonok piacára lép. Legalábbis az előzetesek alig burkoltan erre utalnak.

 • Nubia Red Magic 5G - nem játékszer

  A Nubia Red Magic 5G legtöbb kritikus ponton fejlődött a korábbi generációhoz képes, a teljesítmény még mindig kifogástalan, de szoftveres oldalon viszont van még mit igazítani.

 • Júliusban jöhet a RoG Phone III

  Az XDA információi alapján az Asus gamer mobiljának új generációja a jövő hónapban érkezik. A specifikációt pedig a TENAA jóvoltából ismerhetjük meg.

 • Kép is előkerült a RoG Phone III-ról

  A specifikáció javát már tudjuk a TENAA jóvoltából, a Weibon pedig egy fotó is felbukkant a termékről.

Előzmények

Hirdetés