B20 nélkül érkezett az Asus RoG Phone II Strix Edition

A legkedvezőbb árú Asus RoG Phone II nagyon jó árazással, de nem kompromisszumok nélkül érkezett.

Az Asus múlt héten mutatta be a RoG Phone II két új kiadását, amelyek itthon is elérhetők hivatalosan. Az alapmodell lett a RoG Phone II Elite Edition, ez járt nálunk és érdemelte ki a jelenlegi legjobb gamer mobil meghatározást. Az Ultimate Edition 12 GB rendszermemória mellé kínál 1 TB UFS 3.0-s belső tárhelyet és 2 Gbps-os modemet. Az új modellek specifikációját azért egyeztettük a tajvani központtal.


[+]

A legkedvezőbb árú Strix modell 8 GB operatív memóriával és 128 GB, szintén UFS 3.0-s szabványú tárhellyel elég jól hangzik 234 ezer forintért, 6 GB fölött már nem illik panaszkodni és látszólag semmiben nem különbözik a drágább változatoktól. Mindössze annyiban, hogy maximum 1 Gbps letöltési sebességet tud, nincs benne 802.11ad WiFi, 4x4 MIMO antennaelrendezés és ami a legkellemetlenebb, B20 sem. A vásárlást ennek tudatában érdemes megfontolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Asus RoG Phone II kiegészítők

    A RoG Phone aktuális modelljéhez is számos kiegészítő érhető el, de jellemzően a régebbi készségekkel is együttműködik.

  • Júliusban jöhet a RoG Phone III

    Az XDA információi alapján az Asus gamer mobiljának új generációja a jövő hónapban érkezik. A specifikációt pedig a TENAA jóvoltából ismerhetjük meg.

Előzmények

Hirdetés